Chanel (gråspraglete) kom inn til oss som en skygge av seg selv. Vi fikk melding av ei som så henne på et industriområde i Lyngdal bak et gjerde. Hun satt der helt alene, liten, radmager, skitten og svært sulten. Hun var så tynn at fostermor var redd for å skade henne siden man kjente beina så godt. Chanel satt alene på badet og skreik og skeik. Det var hjerteskjærende å høre på. Hun spiste lite og det virket som hun begynte å gi litt opp. Men så hørte Spiro (den svarte katten) skrikene fra Chanel og han mjauet tilbake❤ Fostermor satte de da sammen og da ble det liv i Chanel.  Hun spiste og drakk for så å legge seg i Spiro sin seng for å sove. Slik gikk det i 3 dager. Hun vekslet mellom mat/drikk og sove. Spiro satt nysgjerrig å så på, og venta tålmodig på at hun skulle få litt krefter. Siden da har de vært som erteris.

Spiro (den svarte) har selv ikke hatt det lett han heller. Han var en liten hjemløs kattunge som syntes vi mennesker var veldig skumle. Han kom inn til fosterhjemmet livredd. De har brukt mye tid på han for å vinne tillitten hans. Sakte men sikkert har de klart det. Han er fortsatt litt skeptisk, men koser med alle i huset.  Han kan fortsatt fræse litt når de kommer for nærme ,men han mener ikke noe med det. Det går fint å løfte han opp å sette han på fanget. Det elsker han og da maler han. Han er en god puse, bare litt skeptisk til nye ting. Av en eller annen grunn så er han mer skeptisk til menn enn kvinner/jenter. Han vil trenge tid i nytt hjem til å bli trygg på omverden og det nye huset og folkene. Men med Chanel ved sin side så vet vi at han kommer til å nyte det å ha sitt eget hjem. De to klarer vi ikke å splitte og vi håper at det er noen der som tenker det samme, og som ønsker å adoptere de❤

Hvis du vil vite mer om de- eller ønsker å adoptere de: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan de vil få det hos deg til annequale1@gmail.com. De er klare til å flytte så fort noen melder seg.

Det koster 1000kr å adoptere de begge to. De vil bli helsesjekka, sterilisert, vaksinert og microchippet når de blir gammel nok. Dette er inkludert i omplasseringsgebyret. Det er viktig at de får bo trafikksikkert.