Lille Håp har virkelig hatt en knalltøff start på livet. Fosterforeldre trodde Lille Håp aldri ville klare seg.
Det var i sommer at ei jente/dame kontaktet oss angående noen små kattunger som var på utsiden hos henne. Det var 4 kattunger. Den ene hadde hun klart å fange selv og ønsket beholde den. De tre andre skulle hun fange inn med felle. Etter flere dager så satt 2 av de i fella. De var mildt sagt livredde og absolutt ikke vandt med å bli håndtert av mennesker. De freste, klorte og beit som de aller fleste sky og redde katter gjør. Vi fikk de inn i varmen og de virket i ok tilstand. Men det viste seg etter hvert at det var de ikke. De var veldig syke. De hadde lungebetennelse, den typiske øyebetennelsen og den grusomme diaren.

Vi er ganske vandt med de små hjemløse og stell av syke dyr så vi tenkte at en antibiotikakur ville gjøre susen, og at de fort ville begynne å få matlyst igjen. Men det gjorde de ikke. De gikk ned i vekt. Kraftig ned. De spiste ikke selv og fostermor gav de mat hver 2-3t DØGNET rundt. Det var snakk om 5-6ml hver gang. Fostermor hadde madrass ved siden av de. De var tynne og veldig svake. Lille Håp var under 500g på sitt værste og hadde gått ned over 130g…Det er mye på en så liten og sliten kropp? Vi fikk stoppet diarén og så var det bare å vente… Det virket som om Lille Håp hadde gitt opp, og fostermor hadde sagt grensa på 4 dager. Spiste de ikke selv den fjerde dagen så var det ikke mer å gjøre enn å sette den siste sprøyta.. ? Det var ei lang og tung natt denne siste natta til den fjerde dagen. Plutselig på morgenkvisten så våkna fostermor til smatting, og 1/2 m foran henne stod de begge å spiste fisk. Tårene trilla og gleden var stor. Endelig begynte det å gå den rette veien for de❤

Nå er Lille Håp klar for å møte den store verden og få seg et eget hjem❤ Hun er utrolig kosete og dilter etter deg når de ønsker kos. Koser deg etter beina for å hinte at nå er det KOSETID? Hun er bare helt nydelige❤?

Lille Håp gir deg gjerne kyss hvis du ønsker det? Hun kan være litt forsiktige med en gang på nye ting. Men så er det kos kos og ramp dagen lang.??? Hun nyter livet og setter veldig pris på å bli klødd og kost med❤

Lille Håp er liten av vekst og ser mindre ut enn det hun er. Den fjerde kattungen ble aldri funnet.. og vi regner med at hun/han døde siden de andre 2 var så alvorlig syke?

Hvis du vil vite mer om henne- eller ønsker å adoptere henne: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan hun vil få det hos deg til annequale1@gmail.com. Hun er klar til å flytte så fort noen melder seg.

Det koster 1.000kr å adoptere henne. Ønsker dere 2 så er omplasseringsgebyret 1.750 kr.  (Lykke er søstera hvis dere ønsker 2.) Inkludert i gebyret er: helsesjekk, sterilisering, 1.gangs vaksinering og microchippet når hun blir gammel nok. Det er viktig at hun får bo trafikksikkert.