Hils på Lille Happy❤ Historien henne kjenner vi jo ikke til, men vi kan jo tenke oss hva som har skjedd? Happy ble funnet ved en søppelkonteiner ikke mange uker gammel? Helt tam, men kjempesulten og tynn. En så liten kattunge ute alene klarer seg ikke lenge. Ingen naboer som kjente henne heller så vi tror hun ble dumpa og forlatt ved søppelkonteineren? De som fant henne gikk med en gang å kjøpte morsmelkerstatning og gav henne det. De ønsket å beholde henne, men hunden i huset ønsket å være enebarn? Så vi ble kontaktet og tok henne inn. Hun har fått navnet Happy fordi hun er en utrolig livsglad katt som virkelig nyter verden og de rundt seg❤ Elsker kos og følger med deg over alt. MEN hun liker ikke å være alene. Blir hun stengt (tilfeldig) inne på et rom så går det 2 minutter så pipper/mjauer hun høylytt og stopper ikke før hun blir sluppet ut? Vil tro hun setter pris på om det er flere katter i nytt hjem, men ingen krav. Hun elsker kattekurv og slapper godt av i den. Hun er et matvrak, og så fort du lager mat på kjøkkenet så er hun der. At hun er så energisk rundt mat er nok fordi hun har hatt lite tilgang på det i livet sitt. Happy er en happy katt som elsker kos og oppmerksomhet, og skal være med på det som skjer.❤

Hvis du vil vite mer om henne- eller ønsker å adoptere henne: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan hun vil få det hos deg til annequale1@gmail.com. Hun er klare til å flytte så fort noen melder seg.

Det koster 1.000 kr å adoptere henne. Hun vil bli helsesjekka, sterilisert, vaksinert og microchippet når hun blir gammel nok. Dette er inkludert i omplasseringsgebyret. Det er viktig at hun får bo trafikksikkert.