Hils på disse to hærlige pelsdottene🐾

Ariel er ei kosejente uten like. Hun vil helst ligge oppå deg hvis du slapper av på sofaen, og vil gjerne være med på alt du gjør.

Kion er den mer forsiktige av de. Han er ikke så begeistra for høye lyder, men han er en kosegutt som helst vil være nær deg. Han er ikke så glad i å ligge på fanget, men vil gjerne ligge inntil eller rett ved siden av.

Disse to søsknene er veldig knyttet til hverandre, og siden de var så små da vi fikk de inn så har de blitt ekstra avhengig av hverandre. De sover helst sammen, vasker hverandre og leker store deler av dagen. De er vant til barn. Ariel trives godt med å leke og kose med barn, mens Kion er litt mer skeptisk og forsiktig av seg. De er livlige og kjærlige, som kattunger flest. De er også vant til andre katter.

Omplasseringsgebyret er kr. 2.250,- for begge som betales ved overtakelse. Da får du med deg en kvitteringslapp hvor det er inkludert sterilisering/kastrering, id-merke med chipp i nakken og 1.gangs vaksine hos dyrlegen «vår» i Farsund.

Hvis du vil adoptere pysene så send oss en mail og fortell litt om dere og hvor dere bor. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år. Send mail til dbfarsund@gmail.com eller bruk den blå knappen som ligger øverst på vår fb-side: «Send en epost».