Nydelig lille Bamse og hans 3 søsken ble funnet ute av turister og deres hund. Først trodde de at mammaen deres var rett rundt hjørne og bare skremt av hunden. Men utover dagen så var det ennå bare de 4 små nøstene på under 1mnd som løp rundt. Da begynte turistene å bli beskymret for de, og tok kontakt med oss. Selv om det var ferietider så klarte vi å legge en kabal.
De var ganske tillitsfulle og derfor tyder dette på at de har hatt et hjem som har dumpa de. Hjerteskjærende å  dumpe 4 kattunger på under 4 uker som verken spiser eller tisser selv. Dette kunne fort gått veldig galt hvis de ikke hadde blitt funnet og tatt inn. Så små kattunger klarer seg ikke lenge før de dør er pinefull død…
Disse små måtte mates med morsmelkerstatning hver 3-4 timer DØGNET rundt+ passe på at de kom seg på do. Noen av de måtte maseres for å få å klare å tisse.
Pga ferietider og jobb så var det 3 fosterhjem som delte på oppgaven de 2 første ukene. Det var både oppturer og nedturer, men heldigvis så kom vi over alle nedturene og alle 4 er friske og raske nå og klare for å finne nytt hjem
Bamse er bare helt nydelig. Han har et hærlig ansikt som du bare smelter av?. Han elsker kos og hopper fort opp i fanget. Elsker å leke og slappe av i senga. Han er full av liv og leker gjerne med ball og sokker.
Nå i uke 37 er Bamse klar til å flytte til et hjem han fortjener. Søsknene hans er Kosi, Tinka og Pepsi, og de leter også etter drømmehjemmet. Hadde vært koselig hvis du kunne tenkt at Bamse kunne vokst opp med en søsknene, men det er ikke et «must». Ta kontakt hvis du kan tenke deg å gi han et hjem.
Det er viktig at nytt hjem bor trafikksikkert og har tenkt gjennom det ansvaret det er å ha katt: det er en forpliktelse for de neste 15-20 årene.
Det koster 1000kr å adoptere en pus fra oss- 1750kr for å adoptere to. Inkl er da sterilisering/kastrering/vaksine/chip når de er gamle nok.
Hvis du ønsker å adoptere fra oss, send en sms med litt info om hvordan en/to katt vil få det hos dere og hvor dere bor: annequale1@gmail.com.