Hils på Bølla.

20160802_132559

 

Bølla er en av fem kattunger Som bart dumpet i en pappeske på Borhaug i sommer. Bølla og søskene Var bare fire UKER gamle da de Ble revet bort FRA mammaens Trygghet og kjærlighet – de Var sultne og forskremte der de tittet Opp på Oss FRA pappesken. Hva Som skjedde Med mammaen tør vi knapt Tenke på – menn VI Tror Hun HAR / hadde et Toft liv; de fem smårollingene jeg Esken hadde masse øremidd, og vi plukket skabb hvite pinnsvinflåtter av de jeg Dagene ETTER VI Fikk de inn.

Søskenflokken Fikk en tøff start på livet, men ETTER Noen DAGER med god mat og masse kos – VAR De Klare for eventyr og spenning. Og Nå er de også Klare for et Langt og godt liv i Trygge Hjem Som Har massevis av Kjærlighet og oppmerksomhet en GI de.

20160802_132602Bølla er Minst jeg kullet. Og Hun er Forst, raskest og Høyest jeg alle de daglige Spennende eventyrene Som et kattungeliv bringer Med SEG .. Hun er uredd og kronisk Nysgjerrig; Hun fanger Skumle fluer, nedlegger svære hybelkaniner og jakter solstråler og skygger. MEN! Hun er også Veldig sosial og kosete; Ingenting er Bedre enn Å Ligge til lading i noens fang mens Hun beveger pjusket i pelsen. Da maler Hun lykkelig og Fornøyd. Page Bølla mistet mammaen sin SÅ Altfor Tidlig, Gjør hun som skabb mammaløse kattunger; Nar Hun koser seg – SÅ sutter Hun Litt. På et teppe Eller en myk genser. Trolig vokser HUN suttingen AV SEG – menn inntil da Må Hun FÅ lov Å Sutte Litt Nar Hun er lykkelig og føler SEG Trygg.

20160814_201123Bølla er sosial og #page Liker låven. Hun er vante til hund og Andre katter. Hun er Trygg og glad.
Pelsen Hennes eh Utrolig myk; Hun er semipelset. Hun er svart røyk Med hvite markeringer. Det at Hun er «røyk» betyr at Den Svarte pelsen Hennes er hvit Innerst. DETTE Gir en Spesiell og Søt EFFEKT – menn hiet er vanskelig forbunds Frem på mobilbilder. (..spesielt page Bølla Alltid Har Dårlig Tid Nar Vi Skal bevise ta bilder av DETTE ..)

Bølla er na klar for nye eventyr i balkongrummet Eget Hjem. HVIS du Har lyst til Å adoptere Henne; Send oss en mail og fortell Litt om hvordan et katteliv beveger hos dere + Hvor dere bor. Det er Viktig at nytt Hjem Ikke bor for Nære farlig vei, og på Det Å Skaffe SEG en pus er godt gjennomtenkt; Hun Skal bo Sammen Med dere i 15-20 år Frem jeg tre ganger daglig.

Det Koster 1000 kroner adoptere Henne. Da beveger Hun sterilisert microchippet og vaksinert den Dagen Hun er gammel nok for Det.
Send mail til haldisq@gmail.com