Browni og Foxi (9-10 uker) er snart klare for nytt hjem sammen ❤ (Del linken…♡)

Browni og Foxi er født ute av en hjemløs mamma; kattemor var så ufattelig syk og der var ingenting vi kunne gjøre for henne: hun hadde lagt kommen lungebetennelse og lungene var så fulle av væske at hun hadde få dager igjen før hun hadde druknet i egne lunger… I tillegg hadde hun ødelagte tenner og store smerter ~ og full av lus og midd… Hun kjempet for livet som hjemløs. En kamp hun var dømt til å tape… Men hun kjempet også for at ungene hennes skulle klare seg ~ og hvordan hun klarte å holde ungene såpass friske mens hun selv var dødssyk er uforståelig ♡ Browni og Foxi var tynne da vi fikk de inn. Og vi måtte bruke sterke doser for å bli kvitt lusene. Men de er friske – og om få uker er de klare for et nytt liv sammen.

De er fremdeles redde og skeptiske til mennesker – men de blir litt tryggere hver dag.
Men pga dette ønsker vi at de skal komme til et rolig hjem uten helt små barn – så de skal få tid til å få trua på mennesker igjen.

Browni har en helt utrolig lang, sjokoladebrun pels. Hun er den mest sjenerte av søstrene – men elsker kos og maler høyt.
Foxi er også langhåret – men den blå pelsen hennes er litt kortere. Og hun er mye mindre enn Browni – men er den tøffeste av de to. Foxi har masse selvtillit og er veldig nysgjerrig på livet. Det er Foxi som passer på søsteren Browni i denne litt skumle verden.

Søstrene er vant med hund.

Hvis du har lyst til å adoptere jentene kan du sende oss en mail med info om hvor du bor og om hvordan de vil få det hos deg/dere. (Haldisq@gmail.com)
Det er viktig at de får et trafikksikkert hjem og hos noen som vet hvilke ansvar det er å ha katter som skal ha gode hjem i 15-20 år fremover.

Det koster 1750 kr å adoptere begge søsteren tilsammen. Det inkl sterilisering, vaksiner og microchip når de er gamle nok.

Søstrene kan ikke flytte før de er 12 uker og helt sosialiserte/trygge på mennesker.