Vår kjære lille søte Camischa er ei super hærlig kosete jente. Hun er livlig og elsker å ligge ved siden av deg i sofaen og bli kost med. Hun går gjerne rundt beinene dine for å få oppmerksomheten din. Kaster seg på ryggen for å bli kost med. Super nydelig jentepus <3

Camischa er i fosterhjem med trebarn i alder 2,5 og 8 år, og hun synes bare det er fint å kose med de.

Ønsker du mer info så send oss en mail så vil fosterhjemmet kontakte deg så raskt hun kan. (Pst – siden vi er opptatt av at kattene våre skal flytte til så trygge hjem som mulig med tanke på nærhet til farlig bilvei – er det fint om dere oppgir hvor dere bor ).

pys (1500kr hvis du ønsker å adoptere to) – et beløp som inkl. sterilisering, 1. vaksine og chipping når de er gamle nok for det. Vil du vite mer om Fauni – send oss en mail til: anne.quale@gmail.com (privat mail) så tar vi kontakt så raskt vi kan. (Pst – siden vi er opptatt av at kattene våre skal flytte til så trygge hjem som mulig med tanke på nærhet til farlig bilvei – er det fint om dere oppgir hvor dere bor ).
Det koster 1000kr å adoptere pys (1500kr hvis du ønsker å adoptere to) – et beløp som inkl. sterilisering, 1. vaksine og chipping når de er gamle nok for det.

https://dyrebeskyttelsenfarsund.no/?p=1346

Camischa paint 3

Er hun ikke bare helt nydelig?

Er hun ikke bare helt nydelig?