Daffy er en av 6 søsken som blei funnet i ei løe sammen med mammaen sin, nå er han klar for å flytte til et godt hjem hvor han får den kos og oppmerksomhet han fortjener ?


Daffy liker seg best i høyden, der han kan sitte å kikke ut vinduet . Daffy er den av søsknene som er mest skeptisk til nye mennesker , men han elsker kos fra fostermor ? Han male skikkelig høyt og nyter oppmerksomheten .
Daffy vil trenger litt tid på å bli helt trygg i nytt hjem, men når han finner roen vil han bli et flott tilskudd til familien ?

Alle kattunger må holdes inne til de er minst 7-8mnd gamle. Dette pga at en kattunge ikke har ferdigutviklet stedssansen sin når den er så liten. Våre krav når noen adopterer fra oss er nettopp dette, minst 7-8mnd gammel, OG at de har blitt sterilisert/kastrert og chippet FØR de slippes ut. Kjøp en kvalitetssand som du får kjøpt hos alle dyrleger og dyrebutikker i distriktet. Alle disse selger god sand som gjør at huset ditt ikke lukter pga kattesanden. Vi anbefaler kattesanden EVER CLEAN. Vi er ikke sponset av noen, men vi har mange års erfaring med å ha katter innendørs??

Hvis du vil vite mer om han- eller ønsker å adoptere han: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan han vil få det hos deg til gunnkarina@hotmail.com.
Han er klare til å flytte så fort noen melder seg. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år.

Det koster 1250kr å adoptere han, og 2250kr dersom du ønsker å adoptere to puser fra oss ❤️
Han er helsesjekket, sterilisert, vaksinert og microchippet.
Det er viktig at han får bo trafikksikkert.