Gode snille Davidson har ventet lenge nå..

Han er 3 år gammel og kom til oss da han var liten kattunge.

Davidson var en av de kattungene som ikke var planlagt og eieren hans valgte å dumpe han langs en øde vei.. midt på vinteren..

Heldigvis for Davidson kjørte dyrevenner også langs denne øde veien, akkurat den ettermiddagen. De så hva som skjedde og stoppet for å ta han med seg. Stakkars liten, han hadde ikke hatt en sjans alene ute, midt på vinteren.

Davidson kom i fosterhjem og etterhvert flyttet han inn i Kattestua vår. Davidson har en herlig personlighet: han er så snill som det går an å bli, både mot mennesker og dyr. Han en kosen og leken. Men han  ønsker å komme seg videre til et hjem som er bare hans. Dessverre har han «feil» farger og han blir ikke sett i Kattestua. Han faller ofte i bakgrunnen for de yngre og bråkjekke kattene..

Davidson flyttet til et godt hjem men dessverre så passer ikke kjemien mellom dyrene… Så han trenger et nytt hjem fort <3

Send en mail til kristinednf@gmail.com hvis du kan hjelpe han.

Davidson er veldig glad i hunder og har ingenting imot å dele hjem med en snille hund som er vant til barn 🙂

Vi ønsker å få frem de positive sidene ved å velge en voksen katt:

  • Katten er voksen og har utviklet sin personlighet. Du vet lettere hva slags katt du får. Kosen, leken, liker å være ute, liker å være inne osv.
  • Katten er voksen og ferdig med «rampestrekene»
  • Du gir et hjem til en som har ventet lenge og virkelig fortjener det

davidson2. ny  Davidson pdf