Møt lille Diggy?❤️

Diggy er en nyskjerrig liten pus og kommer kjapt om han ser at fosterhjemmet finner frem lekestangen. Han hoppe gjerne opp i sofaen for å ligge ved siden av fostermor . Han trives godt sammen med fosterhjemmets andre katter, og er en rolig og avslappet pus ♥️

Diggy trenger litt tid på å bli helt trygg på ny mennesker.

Alle kattunger må holdes inne til de er minst 7-8mnd gamle. Dette pga at en kattunge ikke har ferdigutviklet stedssansen sin når den er så liten. Våre krav når noen adopterer fra oss er nettopp dette, minst 7-8mnd gammel, OG at de har blitt sterilisert/kastrert og chippet FØR de slippes ut. Kjøp en kvalitetssand som du får kjøpt hos alle dyrleger og dyrebutikker i distriktet og Hageland. Alle disse selger god sand som gjør at huset ditt ikke lukter pga kattesanden. Vi anbefaler kattesanden EVER CLEAN. Vi er ikke sponset av noen, men vi har mange års erfaring med å ha katter innendørs??

Hvis du vil vite mer om han- eller ønsker å adoptere han: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan han vil få det hos deg til merethee@hotmail.com.
Han er klare til å flytte så fort noen melder seg. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år.

Det koster 1250kr å adoptere han, og 2250kr dersom du ønsker å adoptere to puser fra oss ❤️
Han er helsesjekket, sterilisert, vaksinert og microchippet.
Det er viktig at han får bo trafikksikkert.