Hils på Lille hærlige Dipp❤️?

Dipp er en av 6 søsken som blei funnet i ei løe sammen med mammaen sin, nå er han klar for å flytte ?
Dipp er en sjarmerende liten pus og har de merkeligste steder å kvile på, han elsker å leke med leker og ligger gjerne og kviler på fanget for å få litt kos ?
Dipp trenger å kommet til et hjem som vil gi han tid til å finne roen og bli kjent med nye omgivelser .

Alle kattunger må holdes inne til de er minst 7-8mnd gamle. Dette pga at en kattunge ikke har ferdigutviklet stedssansen sin når den er så liten. Våre krav når noen adopterer fra oss er nettopp dette, minst 7-8mnd gammel, OG at de har blitt sterilisert/kastrert og chippet FØR de slippes ut. Kjøp en kvalitetssand som du får kjøpt hos alle dyrleger og dyrebutikker i distriktet og Hageland. Alle disse selger god sand som gjør at huset ditt ikke lukter pga kattesanden. Vi anbefaler kattesanden EVER CLEAN. Vi er ikke sponset av noen, men vi har mange års erfaring med å ha katter innendørs??

Det koster 1250kr å adoptere han, og 2250kr dersom du ønsker å adoptere to puser fra oss ❤️ Han er helsesjekket, sterilisert, vaksinert og microchippet.

Hvis du vil vite mer om han- eller ønsker å adoptere han: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan han vil få det hos deg til merethee@hotmail.com.
Han er klare til å flytte så fort noen melder seg. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år.