Diva, fikk navet sitt siden hun er en skikkelig Diva. Hun liker ikke så godt andre katter, så hun legger seg høyt oppe der hun har hele kontrollen og skuler ned på de andre. Egentlig flyttet Diva inn til naboen av fosterhjemmet siden der var ingen andre katter, menn nå har naboen flyttet og Diva må nå være hos fosterhjemmet. Diva trives ikke sammen med fosterhjemmets andre katter, hvorfor har det til å finne et nytt hjem der Diva kan være det eneste katt og leve det diva livet deres fortjener. Diva er ikke så veldig begeistret for mye kos, men synes det er greit å bli klappet, hun sier selv i fra når jeg vil ha kos som en ekte diva.

Hvis du vil vite mer om henne eller ønsket å vedta henne: send oss ​​en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan hun vil få det til deg til annequale1@gmail.com. Hun er klar til å flytte så fort noen melder seg.

Det koster 1.000 kr å adoptere henne. Hun er helsesjekka, sterilisert, vaksinert og mikrochippet. Dette er tilgjengelig i omplasseringsgebyret. Det er viktig når hun får trafikkksikkert.