Ønsker du litt liv i heimen? Da kan vi anbefale denne søte lille bajasen?? Han kom inn til oss for 2 uker siden. Da hadde vi vært på jakt etter han i over 1mnd. Mange folk var med å leta etter han, men han var sporløst forsvunnet. Plutselig fikk vi en mail på at en liten syk kattunge som plutselig hadde kommet ut skogen og rett bort til hunden. Kattungen hadde øyebetennelse og øynene var derfor dekka med gørr slik at han ikke så mye. Itillegg til øyebetennelse så var han tungpusta og snørrete. Vi var redde for at han ikke ville klare natta så derfor tok vi han med til dyrlegevakta. Der fikk vi konstantert lungebetennelse og øyebetennelse. Han er nå ferdig med antibiotikakuren, og blitt friskmeldt av dyrlegen. Han nyser ennå litt, men det er sånn når vi også blir kraftig syke så tar det litt tid å komme seg. Men energi har han, og han er et skikkelig bøllefrø? Han har bare et gir som er full fart? Han er enten helt av eller helt på. Ingenting i mellom?

Han er kosete, og liker godt å slappe av i fanget ditt. Siden han ikke har lært det å være en «katt», og fått den oppdragelsen av kattemamma så er han dilten og leker gjerne rundt deg for å få oppmerksomheten. Han har også mest sannsynlig gått glipp av den viktige tida med søsken hvor de lekeslåss og finner den gode balansen mellom lek og «alvor». Han er ikke så flink til å skjønne at klørne hans er skarpe og ikke skal brukes til å klatre på oss mennesker eller at han må holde de inne i lek med oss. Han kan oppfattes som litt hardhendt i lek, nettopp pga klørene . Derfor passer han best i et hjem med en annen sosial katt, og gjerne et hjem med eldre barn eller et voksent hjem.

Vi har ennå ikke sagt hva vi kaller denne energibomben?, og han kunne hatt mange navn som hadde passet MEN vi er alle enige om at Speedy var et passende navn? Han elsker alt som ruller og som han kan løpe etter. Ball er en favorittleke, men det kan også være et hårstrikk han stjålet.

Speedy er en søt, snill, kosete og god liten pyse, med litt ekstra energi. Men sånn er det jo med vi mennesker også? Setter du deg ned i stolen så er han der med en gang, og skal leke og kose. Liker veldig godt å legge seg rundt/inntil nakken. Han er rundt der det skjer, og det er mer enn 1 dorull som har blitt spinna opp med han i nærheten ?? Når Robotstøvsugeren kjører så sitter han gjerne på for å klare å fange kosten som sviver under. ? Robotstøvsugeren har aldri brukt så lang tid på runden sin etter at Speedy kom i hus. Vi må rett og slett stenge han inne sånn at Robotstøvsugeren får jobba i fred??

I disse korona tidene hvor smitten er så nærme så er det vanskelig med visning. Derfor må vi heller avtale en prøveperiode på et par dager hvor omplasseringsgebyret blir tilbakebetalt hvis katten ikke trives eller det skulle være noe.

Alle kattunger må holdes inne til de er minst 7-8mnd gamle. Dette pga at en kattunge ikke har ferdigutviklet stedssansen sin når den er så liten. Våre krav når noen adopterer fra oss er nettopp dette, minst 7-8mnd gammel, OG at de har blitt sterilisert/kastrert og chippet FØR de slippes ut. Kjøp en kvalitetssand som du får kjøpt hos alle dyrleger og dyrebutikker i distriktet. Alle disse selger god sand som gjør at huset ditt ikke lukter pga kattesanden. Vi anbefaler kattesanden EVER CLEAN. Vi er ikke sponset av noen, men vi har mange års erfaring med å ha katter innendørs??

Omplasseringsgebyret er på kr. 1.250 for en og 2.250kr for 2 katter. Inkludert i dette er chipp med øremerking , sterilisering/kastrering og 1.gangs vaksine når kattungen er gammel nok.

Kan du tenke deg å få din egen rampenisse? Ja da sender du oss en mail til
dbfarsund@gmail.com og forteller litt om deg selv/din familie og hvor du bor?
Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år. Send mail til dbfarsund@gmail.com.