Møt hærlige lille Fairytale. Hun er en hærlig kosete jentepus som ELSKER oppmerksomhet. Hun er veldig sosial og en snill pyse. Hun har en bedårende nydelig pels, men den vil trenge å bli børstet jevnlig noe hun synes er helt okay. Hun «snakker» masse når hun vil ha oppmerksomhet og søker kontakt.

Vi kjenner ikke til historien hennes siden hun levde som hjemløs ei god stund før noen tok henne inn i varmen og gav henne husly. Fosterhjemmet har prøvd å lete etter hjemmet hennes, men ingen har meldt seg. De skulle ønske at hun gikk sammen med deres 2 katter slik at de kunne beholde henne, men hun er ei primadonna?‍♀️? som vil ha all kos for seg selv. ❤️ Fairytale går fint sammen med hannkatter, men ikke med andre hokatter. Derfor trenger hun å komme til et hjem hvor hun enten er alenekatt eller sammen med en ung hannkatt.

Fosterhjemmet forteller at de som velger Fairytale vil få ei nydelig, kosete og snill jentepus?

Hvis du vil vite mer om henne- eller ønsker å adoptere henne: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan hun vil få det hos deg til annequale1@gmail.com. Hun er klare til å flytte så fort noen melder seg.

Det koster 1.000 kr å adoptere henne. Hun er helsesjekka, sterilisert, vaksinert og microchippet. Dette er inkludert i omplasseringsgebyret. Det er viktig at hun får bo trafikksikkert.