Noen katter håper vi litt ekstra på at de skal få seg et hjem. Dette er ei av dem, og hun heter Søteline ❤️

Søteline er ei hærlig søt katt som er glad i kos, men litt på hennes premisser. Hun er ikke så glad i andre katter, og trives best alene. Hun liker å sove i vasken, og drikke vann direkte fra krana. Hver morgen så må fosterhjemmet skru på krana for at hun skal drikke, og er hun rundt deg når du er på do så vil hun ha rennende vann. Rennende vann flere ganger om dagen? Alle som er på besøk hos fosterhjemmet blir fasinert over Søteline og krandrikkinga?? Vi har hatt henne inne i mange år. Helt fra 2011. Hun er en litt sær, og liker godt å være inne. Dyrebeskyttelsen fikk henne inn fordi hun gikk rundt på Vanse skole, og alle ungene skulle holde og «herje» med henne. Vi tok henne hjem, og det viste seg at hun var skikkelig syk. Hun fikk behandling for kraftig lungebetennelse. Det surklet fælt når hun pusta, og hun brukte lang tid på å bli frisk. Hun var ca 6 mnd gammel da vi fikk henne inn, og selv om vi prøvde å etterlyse eier så var det ingen som savnet henne. En av grunnene til at hun ikke har blitt omplassert er at hun var (er) litt redd for barn. Vi tror det har noe med at hun ble «herjet» litt mye med av ungene på skolen, og siden hun var så syk så har det satte dype spor i henne. Hun har vært hos et fosterhjem med 3 barn, og det går helt fint og hun har blitt bedre med årene. Hennes reaksjon på at nå er det nok kos er å «bite» eller gjør den bevegelsen slik at barn blir litt skeptiske til henne. Hun kan gjerne gjøre det på fostermor også, men hun biter ikke hardt eller ikke sikkert at hun biter i det hele tatt, men barn trekker seg unna og blir skeptisk. Hun kan også slå litt med labben. Derfor er det litt vanskelig å omplassere henne. Folk flest vil ha kosekatter, og de er også enklere å anbefale. Derfor blir Søteline sjelden eller aldri anbefalt. Vi vil nok beskrive henne som litt sær katt?❤️ Men det er fult mulig å ha henne på prøve hvis noen kunne tenkt seg å gi henne en sjanse❤️. Hun er absolutt en katt som fortjener et eget hjem. Selv om hun har en litt sær persolighet❤️?

Hvis du vil vite mer om Søteline- eller ønsker å adoptere henne: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan hun vil få det hos deg til annequale1@gmail.com.

Det koster 1000kr å adoptere henne. Kr. 1.750 hvis du ønsker å adoptere to. Hun er helsesjekka, kastrert/sterilisert, vaksinert, fått ormekur og microchippet. Det er viktig at hun får bo trafikksikkert.