Lille Fia, hennes 3 søsken og mammaen Gråpus ble funnet ute, ved en søppelcontainer. Denne lille familien ble oppdaget av noen som gikk tur, og som tok de inn i varmen og kontaktet oss. Heldigvis hadde vi et fosterhjem ledig som tok inn denne lille familien. De var veldig tillitsfulle med en gang og derfor tyder dette på at de har hatt et hjem som har dumpa de.. Hjerteskjærende å forlate ei kattemor med 4 kattunger på 6 uker som «søppel» ved en konteiner. Dette kunne fort gått galt hvis de ikke hadde blitt funnet og tatt inn. En lungebetennelse kommer fort på så små hjelpeløse kattunger, men heldigvis ble de funnet i tide og var friske.

Det viser seg fort at denne familien er veldig tillitsfull, elsker å få kos og renslige. De både leker og sover om hverandre dagen lang! Når de da har løpt ifra seg en stund, er det veldig koselig og samles oppi fanget for kos og avslapning.

FIA er en veldig kosete katt som elsker å hoppe opp i fanget og få masse kos. Hun er kjempe leken, og dagene går i lek, sove og KOS.

Nå er Fia klar for å flytte til nytt hjem. Et hjem som hun fortjener. Søstra hennes Sussi leter også etter drømmehjemmet. Det samme gjør mammaen Gråpus.

Det er viktig at nytt hjem bor trafikksikkert og har tenkt gjennom det ansvaret det er å ha katt: det er en forpliktelse for de neste 15-20 årene.
Det koster 1000kr å adoptere en pus fra oss- 1750kr for å adoptere to. Inkl er da sterilisering/kastrering/vaksine/chip når de er gamle nok.

Hvis du ønsker å adoptere fra oss, send en sms med litt info om hvordan en/to katt vil få det hos dere og hvor dere bor: annequale1@gmail.com