Fia er glad i kos og kan ligge å nyte livet i fanget ditt. Hun er som kattunger flest livlig og veldig glad i å leke. Veldig nysgjerrig. Vandt med fosterhjemmets katt og vil gjerne leke med han. Fosterhjemmet har også hunder men hun er ikke enmå 100% trygg på den, men med tida så vil det gå helt fint. Fia (helt svart) og født ca i midten av mai.

Alle kattunger må holdes inne til de er minst 7-8mnd gamle. Dette pga at en kattunge ikke har ferdigutviklet stedssansen sin når den er så liten. Våre krav når noen adopterer fra oss er nettopp dette, minst 7-8mnd gammel, OG at de har blitt sterilisert/kastrert og chippet FØR de slippes ut. Kjøp en kvalitetssand som du får kjøpt hos alle dyrleger og dyrebutikker i distriktet og Hageland. Alle disse selger god sand som gjør at huset ditt ikke lukter pga kattesanden. Vi anbefaler kattesanden EVER CLEAN. Vi er ikke sponset av noen, men vi har mange års erfaring med å ha katter innendørs??

Omplasseringsgebyret er på kr. 1250,- og kr. 2.250,- for 2. (Mia er søstera på bildet hvis du ønsker 2) Inkludert i dette er chipp med øremerking , sterilisering/kastrering og 1.gangs vaksine når kattungene er gamle nok.

Hvis du vil adoptere pys, så send oss ​​en e-post og fortell litt om deg og hvor du bor. Husk på dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år. Send mail til dbfarsund@gmail.com.

0