Gråpus og hennes 4 små kattunger ble funnet ute, ved en søppelcontainer. Denne lille familien ble oppdaget av noen som gikk tur, og som tok de inn i varmen og kontaktet oss. Heldigvis hadde vi et fosterhjem ledig som tok inn denne lille familien. De var alle veldig tillitsfulle med en gang og derfor tyder dette på at de har hatt et hjem som har dumpa de.. Hjerteskjærende å forlate ei kattemor med 4 kattunger på rundt 6 uker som «søppel» ved en konteiner. Dette kunne fort gått galt hvis de ikke hadde blitt funnet og tatt inn. En lungebetennelse kommer fort på så små hjelpeløse kattunger, men heldigvis ble de funnet i tide og var friske.

Det viser seg fort at denne familien er veldig tillitsfull, elsker å få kos og er renslige. Gråpus er en fantastisk mamma som gjør alt for kattungene sine, men nå som de har blitt større så trenger hun alenetid. Da hopper hun opp i vinduskarmen hvor hun har både blikket på de samtidig som hun får litt fred og kan studere utelivet. Hun er kosete og hopper ofte opp i fanget for å få kos. Hun liker den oppmerksomheten hun får fra mennesker.

Når kattungene er 12 uker så er hun klar til å flytte til nytt hjem. Et hjem som hun kan slappe av i og leve det livet hun fortjener. Gråmons er leveringsklar i uke 34 (eventuelt helga i 33.)

Det er viktig at nytt hjem bor trafikksikkert og har tenkt gjennom det ansvaret det er å ha katt: det er en forpliktelse for de neste 15-20 årene.
Det koster 1000kr å adoptere en pus fra oss- 1750kr for å adoptere to. Inkl er da sterilisering/kastrering/vaksine/chip.

Hvis du ønsker å adoptere fra oss, send en sms med litt info om hvordan en/to katt vil få det hos dere og hvor dere bor: annequale1@gmail.com