Gråpus og Linnea henger sammen som erteris. De ble begge født hjemløse og har hver sin historie. Gråpus kom først til fosterhjemmet og da Linnea kom inn ble han selveste tryggheten for henne.

Gråpus var en del av et prosjekt i 2007. Da ble flere hjemløse katter i sentrum hentet inn og omplassert. Noen av dem var så redde at de ble sluppet ut igjen i et omsorgsprogram. De ble kastrert, vaksinert og chippet og fikk bo i en låve der de får tilsyn, omsorg og mat.

I februar 2011 fikk vi en melding om en stakkars som sleit ute i kulda. Han var utsultet og pelsen var full av «klodder». Dette var i Farsund sentrum og vi dro ned for å se til pus. Da fant vi en redd og sky Gråpus som samtidig higet etter å bli tatt vare på. På avstand rullet han seg rundt og koste når man snakket til han, og han hadde så inderlig lyst til å komme bort men han turte ikke.. Vi fikk han i bur og tok han med til veterinæren. Da ble vi overrasket over at han var kastrert, chippet og registrert på oss! Vi tok Gråpus med hjem til fosterhjem og der fikk han tilpasse seg i eget tempo.

Gråpus lå lenge under sofaen og det var tydelig at han ønsket kos og selskap. Han strakte poten ut til oss og blunket tydelig. Litt etter litt kom han frem og nå er han trygg. Det har gått gradvis og han syns det var rart, men guri så flott, å være inne og få være en del av en familie! Han er tydelig takknemlig for at det ensomme, slitsomme livet er over. Han elsker selskap og kos, han bor sammen med barn og hund og er for mange av kattene en trygg og snill kamerat. Gråpus er en stor katt, men nydelige øyne og en flott pels.

Linnea ble født på matstasjonen vår og kom til fosterhjemmet da hun var rundt 6 uker gammel. Da var hun vettskremt og trodde alle mennesker var fæle.. Da fant hun Gråpus og har forgudet han siden! Linnea tinte opp og er nå en skikkelig kosekatt, men er litt sjenert for nye mennesker og er var for høye lyder og bråe bevegelser. Da vil hun helst gjemme seg, og da gjerne hos Gråpus. Linnea er helst svart og har grønne øyne, hun er nydelig!

Vi ønsker de skal få et «forever-home» sammen, hos noen som kan forstå dem og som akseptere at de er som de er. Gråpus kjenner ikke helt grenser i lek og kan være litt hardhendt, men han er aldri slem! Linnea er veldig kosete når hun blir trygg og elsker å ligge i fanget. Da maler hun så det durer! Så selv om hun er litt engstelig er hun en fantastisk katt som kan gjøre noen veldig glade.

Har du lyst til å gi dem et godt hjem eller vil du vite mer? Kontakt oss på dnfadopsjonkatt@gmail.com

I Mai og Juni vil alle voksne katter flytte vederlagsfritt til et hjem med masse kjærlighet. Les mer om adopsjon her