Gråpus er en stor flott katt. Vi kaller han «Den snille Kjempen».

Da han kom til oss var han forferdelig redd, han bodde under sofaen i lang tid. Vi lot han ta ting i sitt eget tempo og gav han tålmodighet, gode ord og masse kjærlighet.
Samtidig som han var redd var han også kontaktsøkende. Nysgjerrigheten tok til slutt overhånd og da oppdaget han hvor godt livet som kjæledyr kan være.
Han har nå tint opp til å bli en trygg og tillitsfull katt.
Gråpus er over 7 år og godt voksen. Nå bor han i fosterhjem sammen med barn, andre katter og en hund. Gjennomsnittsalderen for en katt er ca 16år så han har enda mange gode år igjen. Han ønsker å finne seg et rolig og voksent hjem der han får mat og omsorg, og en hage å utforske. I gjengjeld vil ha gi deg ubegrenset kjærlighet og selskap. Han er også en flink musejeger!
Har du lyst til å vite mer om Gråpus eller har du et godt hjem til han? Send oss en uforpliktende mail så snakkes vi! Kontakt kristinednf@gmail.com

Har du lyst til å gi han et godt hjem eller vil du vite mer? Kontakt oss på kristinednf@gmail.com
Gråpus omplasseres til et hjem som vet hva det vil innebære å skaffe seg en katt, og som vil ta han med i viktige avgjørelser som ferier og flytting. Hjemmet må være trafikksikkert for katt. Gråpus flytter vederlagsfritt til et godt hjem.