Lille Kosi og hennes 3 søsken ble funnet av noen turister og deres hund. Først trodde de at mammaen deres var rett rundt hjørne, og nok bare skremt av hunden. Men utover dagen så var det ennå bare de 4 små nøstene på under 1mnd som løp rundt. Da begynte de å bli beskymret for de små kattungene og tok kontakt med oss. Selv om det var ferietider så klarte vi å legge en kabal.
De var ganske tillitsfulle og derfor tyder dette på at de har hatt et hjem som har dumpa de. Hjerteskjærende å dumpe 4 kattunger på under 4 uker som verken spiser eller tisser selv. Dette kunne fort gått veldig galt.. Så små kattunger klarer seg ikke lenge før de dør er pinefull død…
Disse småtassene måtte mates med morsmelkerstatning hver 3-4 timer DØGNET rundt+ passes på at de kom seg på do. Noen av de måtte maseres for å få å klare å tisse.
Pga ferietider og jobb så var det 3 fosterhjem som delte på oppgaven de 2 første ukene. Det var både oppturer og nedturer, men heldigvis så kom vi over alle nedturene og alle 4 er nå friske og raske, og klare for å finne nytt hjem.
 Kosi har fått navnet sitt pga hun er den som alltid skal ha kos først og ligge i fanget uansett om det passer eller ikke. Hun maler nesten bare du ser på henne. Hun har en nydelig slank form og er bare bedårende vakker når hun kommer løpende mot deg for å få kos. Hun er full av liv og finner alltid noe å leke med. En sokk eller papirbit er helt topp.
I uke 37 er Kosi klar til å flytte til et hjem som hun fortjener. Søsknene hennes er Bamse, Tinka og Pepsi, og de leter også etter drømmehjemmet. Hadde vært koselig hvis du kunne tenkt at Kosi kunne vokst opp med en søsknene, men det er ikke et «must». Ta kontakt hvis du kan tenke deg å gi henne et hjem.
Det er viktig at nytt hjem bor trafikksikkert og har tenkt gjennom det ansvaret det er å ha katt: det er en forpliktelse for de neste 15-20 årene.
Det koster 1000kr å adoptere en pus fra oss~1750kr for å adoptere to. Inkludert er da sterilisering/kastrering? vaksine og chip når de er gamle nok. De har fått midd og ormerkur.
Hvis du ønsker å adoptere fra oss, send en mail med litt info om hvordan en/to katt vil få det hos dere og hvor dere bor til: annequale1@gmail.com. Hun svarer så fort hun klarer.