Møt lille Hæppi❤️

Endelig var det hennes tur til å oppleve noe godt i livet?Selv om vi knapt kan kalle henne en voksen katt så har hun opplevd så altfor mye. Dette er en ung katten som har hatt et hjem da hun var veldig liten. Itillegg til å være hjemløs så ble hun drektig i så altfor ung alder. Vi fikk tidligere i sommer melding om en drektig katt som gikk rundt, men før vi fikk snudd oss rundt så hadde hun født ute… under en overgrodd båt som lå i hagen til melder. De skulle få ut kattungene slik at mor og ungene kunne komme inn til oss, men det krevde litt jobb for å få snudd båten. Derfor gav de den nybakte moren noen dager i ro og fred og med en full matskål lett tilgjengelig under båten. Men når de løfta båten opp så fant de 4 små døde kattunger ? Vi vet ikke hva som har skjedd, men vi tror at hun fødte for tidlig og at de ikke klarte seg/dødfødte. Vi vet ikke? Det er knalltøft å være hjemløs og på toppen av det drektig og ung?

Hun er en NYDELIG liten og veldig tynn katt. Hun er supersnill, og ELSKER kos. Hun er litt forsiktig av seg med en gang når man kommer inn i rommet, og gjemmer seg under bordet. Men det er ikke så rart siden hun har vært hjemløs og vi vil tro hun ble det så altfor altfor tidlig?. Men vi tror dette fort vil endre seg med tida i et nytt trygt hjem. Helst i en familie med større rolige barn som lar henne få den tida. Hun er ikke vant med å bli holdt og blir stiv som en stokk, men ELSKER å krype opp i fanget og ligge tett inntil deg. Hun er supersnill ❤️og kan virkelig ikke få nok kos. Hun tripper rundt deg, dunker hodet i hånda og legger seg oppå deg for å tryggheten, varmen og ikke minst kosen❤️ Bare se på videoene. Filmene er tatt 3 timer etter at hun kom inn til oss❤️

I nytt hjem er det viktig at rommene gradvis blir introdusert slik at hun blir kjent med plass og folk. Hun kan lett oppfattes som veldig sjenert, men så fort man strekker ut ei hånd så er kosepysen i gang. Hun er helt renslig og har stor appetitt, men er fryktelig tynn. Man kjenner skjelettet veldig godt.. Hun har hatt det tøft, og fortjener nå sitt eget hjem??

Omplasseringsgebyret er på kr. 1250. Inkludert i dette er chipp med øremerking , sterilisering/kastrering og 1.gangs vaksine. Hun har fått ormekur.

Hvis du vil adoptere pys så send oss en mail og fortell litt om dere og hvor dere bor. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år. Send mail til dbfarsund@gmail.com.