Isha og Amiee er to av en kattefamilie på seks som vi reddet for fem år siden; pusemammaen var hjemløs og fikk fem kattunger i noens garasje i Kristiansand.

Da ungene var blitt seks uker gamle ble de alle levert inn til avliving.. Vi kunne ikke la det skje og tok hånd om familien.

Tre av kattungene fikk hjem etter de var blitt gamle nok; de fikk flotte hjem i Kristiansand, Lillesand og Lyngdal. Også mammaen fikk seg et godt hjem i Kristiansand. Men ikke søstrene Isha og Amiee… Hvorfor ingen har valgt seg jentene er et mysterie for oss. Siden disse søstrene helt klart trives så godt sammen – ønsker vi at de skal få nytt hjem sammen.

Amiee har tatt rollen som storesøsteren; hun er trygg og robust og passer på den mer sarte og forsiktige Isha. Begge søstrene elsker kos og kan ikke få nok. Amiee har selvtillit nok til å bare komme og legge seg malende i fanget ditt, mens Isha først tripper litt usikker på avstand (”åh, har veldig lyst på kos, men tør jeg gå bort nå? Tenk om det ikke passer å gi meg kos nå.Jo jeg går bort, nei vent, jo, nei, jo nå kommer jeg!..”) før hun kommer bort for kos. De som adopterer disse jentene må ønske seg puser som både like og fortjener masse kos; i fem år har de vært i et fosterhjem med mange andre puser der kos og oppmerksomhet må deles på mange; i et nytt hjem må de få den oppmerksomheten de så lenge har ønsket seg… Begge pusene er sosiale og rolige. De liker barn, andre katter og er vant med snille hunder.

Amiee er som sagt den rolige, sindige og fornuftige av de – mens Isha har litt mindre selvtillit og er den forsiktige av de to. Mens Amiee blir liggende på sofaen ved besøk, vil Isha finne seg en rolig plass å være. Begge er flotte snille puser som fortjener egne hjem nå.. Søstrene omplasseres vederlagsfritt mot løfte om kjærlighet og trygghet.

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om de – og fortell gjerne litt om hvordan de ville fått det hos dere. Send oss en mail til haldisq@gmail.com

Som ved alle adopsjoner hos oss er det viktig at nytt hjem har tenkt gjennom hva det innebærer av ansvar å adoptere en pus som

 

skal ha et godt og trygt liv både i hverdagen og ved ferier – 10-15 år frem i tid.haldis1 haldis