Hils på herlige Balder 🙂

Balder er en hjerteknuser. Han er både en lykkelig gladgutt – men han har også mye sårhet i seg; i sitt korte liv har han blitt en kasteball mellom mange hjem. Det har aldri vært hans feil at han har flyttet så mye – men han har hatt hjem som ikke har klart å tenke fremover eller visst hva det innebærer å ha en hund.

Dette har gjort at Balder er sårbar; han liker ikke å være alene. Da blir han trist og gråter og bjeffer.

Derfor leter vi etter et hjem som VET hva det innebærer å ha hund. Det MÅ være et hjem som er mye hjemme eller som kan ta Balder med seg. Vi tror også det vil være en glede for Balder om nytt hjem hadde hatt en liten snill tispe som kunne vært en trygghet og støtte. Vi ønsker også at Balder som få bo landlig med mulighet for å løpe litt fritt og nærhet til skog og turer. 

 

Den som adopterer Balder får seg en skikkelig kosehund!! Han elsker å ligge UNDER et teppe på sofaen – tett inntil deg. Sånn kan han ligge i timesvis. Og får han lov så sniker han seg oppi senga di… Balder er veldig kontaktsøkende – og vi ønsker at han skal få en familie som setter pris på det behovet han har for kjærlighet, nærhet og bekreftelse. Han er redd for å bli forlatt – han trenger og fortjener trygghet nå.

 

Balder liker veldig godt barn, men vi ønsker at han skal få et voksent hjem som har tid til å fokusere på han.

Balder liker folk og besøk, men enkelte menn (store, mørke, ”brummete” menn) synes han er skumle. Han liker snille tisper – men hannhunder er skumle og han kan være sint på de. Det skyldes at han ble angrepet av en stor mørk hannhund en gang. Katter synes han er ok – men kan sikkert løpe litt lykkelig etter de på utsiden – men ikke for å være slem – bare fordi det er moro hvis pus løper først 😉 Men rolig med katter inne.

 

Balder kommer til å bli noens beste venn – og han kommer til å dele en ubetinget kjærlighet til sin familie. Han trenger nå sitt siste og beste hjem – der han får blomstre og føle seg trygg. Han er en hærlig liten kompis som vil passe perfekt hos noen som har tid, forståelse, kjærlighet – og aller helst en annen snill liten tispe. Siden han kan bjeffe når han er hjemme alene, eller når der er folk rundt på utsiden, er det også viktig at han får bo landlig og ikke for nært på. Dessuten vil han svært gjerne ha muligheten til å race lykkelig rundt i en stor hage eller eiendom.

 

Hvor er drømmehjemmet til Balder??

 

Vil du/dere vite mer om Balder? Send oss gjerne en mail på dnfhund@gmail.com, og fortell litt om dere selv og hvordan han ville fått det hos dere.

Det koster 3500 kr å overta Balder. Da får han med en liten flyttepakke og helsesjekk.