DSC_0173Samsung 01 539 Samsung 01 544

 

Hils på den lille storsjarmøren Mini!

 

Mini er en dansk-svensk gårdshund. Og han er typisk for sin rase; han er kvikk, energisk og alltid overlykkelig!

 

Inne er han en rolig hund som setter pris på kos, oppmerksomhet og late timer. Han kan fint være hjemme alene – men ønsker seg et hjem der man enten er mye hjemme eller som kan ta han med seg.

 

Ute er Mini propell… 😉 Han er 2 år og enda ikke over tenårene; og som tenåringer flest, så lukker han ørene litt når han er ute på spennende eventyr; løper han fritt vil han nok strekke friheten så lenge som mulig før han lykkelig kommer løpende med et uskyldig oppsyn; ”Ropte du???”

Siden Mini har tilbrakt altfor mye av livet sitt i luftegård, ønsker vi nå at han skal slippe det nå; så hans drømmehjem har enten stor innegjerdet hage eller bor slik at han kan løpe litt fritt når alle er ute – eller begge deler.

Mini trenger en familie som enten er mye ute, eller som går mye på tur; han elsker å være ute og undersøke verden.

 

Mini er snill med alle; han liker alle voksne, og alle barn. Han liker andre hunder, men kan nok raskt erte på seg noen med sitt ”skal vi leke? Jeg skal bestemme hva og hvordan” ; han bryr seg ikke om den andre hunden er både eldre og langt større! Mini er sjefen! Men han er bare snill og leken! Og proppfull av selvtillit..

Han har et sterkt jageinstinkt; han jager ikke for å være slem – men det er jo gruelig gøy å løpe etter noen som løper foran… 😉 Så det må tas hensyn til eventuelle andre dyr der Mini flytter.

 

Mini er ingen bjeffehund – han bjeffer egentlig bare når det ringer på døra. Han elsker å kjøre bil – og han eeeeeeeelsker å være midtpunktet! Han elsker nærhet og kos – og det fortjener han å få..

 

Mini er en godgutt med et lass personlighet! Han trenger et aktivt hjem som kan gi han det livet han trenger; mye oppmerksomhet, kos og uteliv. Han er ingen ”sofahund” – selv om han elsker å kose seg foran peisen etter en dag ute på tur.  Vi vet at han vil bli noens perfekte familiehund – for han er bare snill og god! Og litt propell ute 😉

Vi ønsker også at et nytt hjem har hatt tilsvarende hund.

 

Mini er 2 år, kastrert, chippet og vaksinert. Det koster 2500,- å adoptere godgutten. Vil du vite mer om Mini? Send oss en mail til dnfhund@gmail.com og fortell litt om hvordan Mini ville fått det hos dere og hvorfor dere vurderer å adoptere han– så kontakter vi dere for en uforpliktende prat om godgutten.