Hils på supersøte Indigo?

Søte Indigo hadde en tøff start på livet , sammen med broren sin blei de funnet utsultet, kald og redd under en trapp. De var rundt 4-5 uker da de kom inn i fosterhjemmet så da passet det fint at huset hund som hadde valper tok i mot de med åpne labber  ?   Indigo er en liten kosepus og elsker å bli klødd på magen, hun maler så fort hun blir snakket til . Hun  er skikkelig nyskjerrig og må få med seg alt som skjer. Hun er nå klar for nye spennende eventyr i nytt hjem ?.
Omplasseringsgebyret er på kr. 1250. Inkludert i dette er chipp med øremerking , sterilisering/kastrering og 1.gangs vaksine. Hun har fått ormekur.

Alle kattunger må holdes inne til de er minst 7-8mnd gamle. Dette pga at en kattunge ikke har ferdigutviklet stedssansen sin når den er så liten. Våre krav når noen adopterer fra oss er nettopp dette, minst 7-8mnd gammel, OG at de har blitt sterilisert/kastrert og chippet FØR de slippes ut. Kjøp en kvalitetssand som du får kjøpt hos alle dyrleger og dyrebutikker i distriktet. Alle disse selger god sand som gjør at huset ditt ikke lukter pga kattesanden. Vi anbefaler kattesanden EVER CLEAN. Vi er ikke sponset av noen, men vi har mange års erfaring med å ha katter innendørs??

Hvis du vil adoptere pys så send oss en mail og fortell litt om dere og hvor dere bor. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år. Send mail til merethee@hotmail.com