JaJu ble funnet av hyttefolk på en plass hvor det kun er folk om sommeren. Hun var veldig redd og sulten da hun ble reddet. Hun var skeptisk til folk, men pølsa var så fristende at hun lot seg lokke. Vi prøvde å finne hjemmet hennes igjen, men siden hun var så skremt så regnet vi med at hun hadde vært hjemløs lenge. Vi tok henne inn og brukte mye tid på henne for å gjøre henne trygg på mennesker igjen. Nå elsker hun kos og åpner gjerne soveromsdøra for å komme inn og få kos.

JaJu er vant med andre katter, men er ganske redd for voksne store kattene. Det gjør at hun dessverre er mye ute…og trives ikke inne når disse fosterkattene er inne. Kattunger trives hun med, og er en snill tante;0)

Hun er veldig kosete, men litt skeptisk fra begynnelsen av. Hun må bli trygg både på en ny plass og nye folk FØR hun slapper helt av. Hun er vant med barn, men er mer kosete med de voksne/eldre og roligere barn. Hun er BARE snill, og helt klart favorittpysen her i hus:0).

Hun passer best til en rolig familie uten barn eller med voksne/store barn. Passer nok best som alenepys eller at dere senere eventuelt adopterer en liten kattunge.

Ønsker du JaJo, men usikker på om alt vil klaffe? Ingen problem! Viser det seg at det ikke går så tar vi henne selvfølgelig i retur. (Gjelder innen 12dager. Dette avtales mellom oss.) Det er utrolig viktig at pys trives i det nye hjemmet.

Det nye hjemmet må være et hjem hos ekte dyrevenner som vet hva det innebærer å ta hånd om en liten venn i 15-20 år frem i tid. Pus må være et fullverdig familiemedlem og være med på alle viktige avgjørelser som gjelder pus – spesielt med tanke på feieplanlegginger. Drømmehjemmet må bo et sted som ikke ligger nær farlig bilvei.

Vil du gjerne overta JaJu? Les linkene våre ADOPTERE EN KATT og KATTENS KONTRAKT. Send en mail til annequale1@gmail.com . så svarer jeg så fort jeg har annledning 🙂 Skriv litt om deg selv/familien og hvor du/dere bor.

Det koster 1000,- å overta denne pusen fra oss. Da er katten sterilisert/kastrert,chippet*, vaksinert og fått ormekur  – og katten får med seg en en liten nistepakke som inneholder kvalitetskattemat.

20140520_213204