Hils på søte og sjenerte Kiara ?

Kiara er 1, 5 år gammel. Hun er superkosete og egentlig veeeldig sosial ~ men hun er samtidig litt sjenert og usikker?Det betyr at hun bruker litt tid på å bli trygg – og da synes hun det er best å vurdere situasjonen litt på avstand ?Hun kan synes andre katter er skumle – og det vet ofte andre katter å utnytte; så hun kan lett bli litt ertet av de andre. Samtidig er hun kjempefin med andre yngre katter- de søker ofte trøst av Kiara❤

Kiara er en utrolig søt og morsom pus. Pelsen er silkemyk og tett. Kiara har en nydelig kort hale – og pelsfargen hennes kalles skildpadde med hvitt. Hun prater til deg – spesielt hvis hun vil ha kos men ikke helt tør komme å legge seg på fanget ditt… (Da må du hente ho..?) Hun er redd for mus – så hun er feil pus for de som ønsker en musejeger.. Hun er veldig glad i kattematknotter fra Royal canin og Ekanuba med kyllingsmak- hun er litt kledelig rund i kantene – men synes varm, nygrillet kyllingfilet er oppskrytt..

Kiara vil blomstre i et rolig, voksent hjem der hun vil få noen dager på å falle til ro og bygge selvtillit. I riktig hjem vil hun bli en sofapus som kommer til å ligge tett inntil – eller oppå fanget.
Hun er en perfekt kosepus på så utrolig mange måter ❤De som velger å adoptere ho er heldig.

Hvis du vil vite mer om Kiara – eller ønsker å adoptere ho: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan hun vil få det hos deg til haldisq@gmail.com

Det koster 1000kr å adoptere henne. Hun er sterilisert, vaksinert og microchippet. Det er viktig at hun får bo trafikksikkert.