Fauni er en skikkelig kosegutt som kommer når du roper pyysss til han. Trenger ikke å be to ganger;-) Så er det opp på sofakanten og kose i ansiktet ditt mens han tråkker for livet. Etterpå er det ned i fanget for ekstra kos. En virkelig gogutt som møter deg i døra når du kommer fra jobben. MEN Fauni er også en liten rampegutt;0) Elsker å finne en sokk i skittentøyet, og leke at han har fanget verdens farligste dyr. Ganske søt der han går stolt med sokken mellom beina;0) Fauni er i fosterhjem med trebarn i alder 2,5 og 8 år, og han synes bare det er stas å kose med de. Fauni gir deg gjerne en liten kattevask mens du koser med han;0)
Ønsker du mer info så send oss en mail så vil fosterhjemmet kontakte deg så raskt hun kan. (Pst – siden vi er opptatt av at kattene våre skal flytte til så trygge hjem som mulig med tanke på nærhet til farlig bilvei – er det fint om dere oppgir hvor dere bor ).

Det koster 1000kr å adoptere pys (1500kr hvis du ønsker å adoptere to) – et beløp som inkl. sterilisering, 1. vaksine og chipping når de er gamle nok for det.

https://dyrebeskyttelsenfarsund.no/?p=1329

 

Emilie og Fauni 2 paint Emilie og Fauni paint 4

Fauni paint

Kosete Fauni ønsker å finne drømmehjemmet.

Kosete Fauni ønsker å finne drømmehjemmet.