Nydelige Fia og hennes 2 søsken hadde en hard start på livet. Hver dag var en kamp.. Vinteren var rett rundt hjørnet, og nettene ble kaldere og kaldere. Fremtiden så dyster ut, men det var helt til ekte dyrevenner valgte å hjelpe de. De brukte timer, dager og uker for å hjelpe. Nå 3 uker etter så er Fia en livsnyter og klar for å finne drømmehjemmet. Et hjemmet som hun fortjener.

Vi tipper at hun er født i begynnelsen av august, og er straks leveringsklar. Fia er veldig kosen og søt. Litt sky med det førtse, men når hun bare blir helt trygg på menneskene rundt seg så vil hun slappe mer av. Fosterhjemmet ser hver dag forandringer og hvor tryggere hun blir på de. Lille Fia kommer mer og mer bort på eget intiativ. Hun elsker å få kos og maler som bare det. Hun liker godt å ligge med halsen og kose der. Å sitte som en lilen papagøye på skuldra er noe hun er veldig glad i. Da har hun full kontroll på hva som skjer, og kosen er aldri langt unna :0)Hun er leken, og syntes det er veldig gøy og «lekeslåss» . Hun kommer ofte opp i ansiktet og koser, og kan ligge der veldig lenge og bare kose seg på fanget.

Vi ønsker at Fia skal få et voksent hjem eller et hjem med litt eldre barn, som gir henne tiden det tar sånn at hun blir helt trygg.

Hvis du har lyst til å adoptere Fia eller å få mer informasjon om henne. Kanskje du har lyst til å hilse på henne. Send oss en mail og fortell litt om hvordan et katteliv blir hos dere + hvor dere bor. Det er viktig at nytt hjem ikke bor for nære farlig vei, og at det å skaffe seg en pus er godt gjennomtenkt; hun skal bo sammen med dere i 15-20 år frem i tid.

Det koster 1000 kroner å adoptere pus. 1500 kr hvis du adopterer to samtidig. Fia blir kastrert/sterilisert, microchippet og får 1.gangs vaksine når hun blir gammel nok. Dette ligger inkl. i omplasseringsgebyret.

Send mail til: dnfarsund@gmail.com

VIKTIG !! HUSK å les: «Om adopsjonen». Linken står nederst i den grønne boksen «Korte fakta».