Lille Knøtt ble funnet på Lista flyplass sommeren -12. Han og mamman hans Nera ble sett av arbeidere som begynte å gi mat til Nera. De så hun var sulten og hjemløs så de ringte oss for råd. De var bekymret for kattene og hva som ville skje når de måtte reise videre. Vi hentet inn den lille familien.

Nera er veldig glad i kos og hun viser at hun er takknemlig for å være inne. Hun koser og leker. Mens Lille Knøtt er litt sjenert og tørr ikke helt å stole på mennesker så de får ikke lov til å klappe han. Men han er også veldig nysgjerrig og kan godt gå ved siden av deg og komme bort til deg.

Lille Knøtt er veldig pen og han har stor flotte poter. Han er en «skipskatt» og har hele 22  tær! 

Vi ønsker også at Lille Knøtt skal få komme sammen med en venn han er trygg på. Han er veldig glad i mamman sin selv om han er stor nå. Han er veldig knyttet til henne! Bambina, kossita eller Minino og er han også trygg på. Lille Knøtt omplasseres til et hjem som vet hva det vil innebære å skaffe seg en katt, og som vil ta han  med i viktige avgjørelser som ferier og flytting. Hjemmet må være trafikksikkert for katt.

Lille Knøtt er kastrert, vaksinert, helsesjekket, chippet og øremerket.

Har du lyst til å gi han et godt hjem eller vil du vite mer? Kontakt oss på dnfadopsjonkatt@gmail.com


 

Omplasseringsgebyret er 1000,-

1500,- hvis man adopterer to sammen