Hei! Møt på Lille søte Trude❤️✨ Hun ble født ut av en hjemløse mamma, og var ikke vant med mennesker før hun ble tatt inn av Dyrebeskyttelsen. Vi vet ikke alderen på henne, men tipper at hun er født i begynnelsen av august (+/-) Trude gikk fra å være helt sky til å bli en trygg og hærlig liten kattunge, og hun er nå er hun klar for nytt hjem ??

Hun er veldig leken som kattunger flest, men også veldig glad i å ligge på fanget og kose og sove (når hun har tid da?) . Tidligere var hun litt skeptisk til nye ting, men nå er hun sjefen i huset? Hun bor sammen med en liten hund og en voksen katt, og det går helt fint. Blir hunden litt for innpåsliten så gir hun han bare ett søtt lite dask?

Hun er en veldig fin katt som er glad i kos, men hun skjønner ikke alltid forskjellen på kos og lek. Hun kan fort «klore» når hun tror fosterhjemmet skal leke med henne? Derfor passer hun nok best i et rolig hjem med eldre barn.

Selv om Trude er trygg og tillitsfull i fosterhjemmet så TROR vi at hun i nytt hjem vil trenge litt tid på å bli helt trygg på omgivelsene. Derfor er viktig at hun blir helt kjent med menneskene i det nye hjemmet før hun slippes i hele huset (hvis huset er stort og mange etasjer).

Hun stortrivdes oppi juletreet ??? og synes det er litt kjipt nå som treet er borte??

Omplasseringsgebyret er på kr. 1000. Inkludert i dette er chipp med øremerking , sterilisering og 1.gangs vaksine.

Hvis du vil adoptere pys så send oss en mail og fortell litt om dere og hvor dere bor. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år. Send mail til annequale1@gmail.com.

å