Tinka ønsker så gjerne å finne drømmehjemmet, men drømmehjemmet hennes er ikke hvem som helst. Drømmehjemmet hennes er et hjem med voksne som ønsker å gjøre det lille ekstra for at nettopp at Tinka skal trives, og få den selvtilliten som hennes søsken har.❤?❤

Tinka er ei nydelig kosete jentepus som trenger et hjem som har tålmodighet og forståelse for at verden kan være litt skummel med den gang❤ Hun er bare helt nydelig og veldig kosete når hun bare blir kjent med deg. Da kommer hun opp i fanget og vil ha masse kos. Hun svirrer ofte rundt beinene, og når du setter deg ned så kan hun fort løpe litt vekk, men kommer tilbake hvis du rolig «knipser» eller kaller på henne. Hun elsker å ligge i fanget å kose og leke. Hun føler seg trygg i fosterhjemmet, men nye folk er litt skumle med det første. Så førsteinntrykket av henne er ikke alltid det beste? Hun pleier ofte å observere litt fra avsted med en gang. Tinka trenger et voksent hjem eller et hjem med store rolige barn. Itillegg må nytt hjem ha en ung katt som kan være en god «tante» eller «onkel» for henne. Å adoptere en annen kattunge sammen med henne hadde vært helt topp?❤ Ta kontakt hvis du tenker at DERE nettopp er dette drømmehjemmet❤

Lille gode Tinka og hennes 3 søsken ble funnet av noen turister og deres hund. Først trodde de at mammaen deres var rett rundt hjørne, og nok bare skremt av hunden. Men utover dagen så var det ennå bare de 4 små nøstene på under 1mnd som løp rundt. Da begynte de å bli beskymret for de små kattungene og tok kontakt med oss. Selv om det var ferietider så klarte vi å legge en kabal.
De var ganske tillitsfulle og derfor tyder dette på at de har hatt et hjem som har dumpa de. Hjerteskjærende å dumpe 4 kattunger på under 4 uker som verken spiser eller tisser selv. Dette kunne fort gått veldig galt.. Så små kattunger klarer seg ikke lenge før de dør er pinefull død…
Disse småtassene måtte mates med morsmelkerstatning hver 3-4 timer DØGNET rundt+ passes på at de kom seg på do. Noen av de måtte maseres for å få å klare å tisse.
Pga ferietider og jobb så var det 3 fosterhjem som delte på oppgaven de 2 første ukene. Det var både oppturer og nedturer, men heldigvis så kom vi over alle nedturene og alle 4 er nå friske og raske, og klare for å finne nytt hjem.
Tinka fikk navnet sitt etter hunden som først oppdaget de. Tinka var den siste av kattungene som de fikk inn. De brukte flere timer, og til slutt måtte de sette buret med de 3 søsknene for å lokke henne fram. Og så fort søsknene begynte å mjaue så kom hun. Hun er ennå litt sjenert, men veldig kosete. Siden hun blir litt tryggere med en av søsknene rundt seg så ønsker vi at hun skal omplasseres sammen med en annen kattunge eller at nytt hjem har en omsorgsfull katt hun kan være med. Hun elsker kos og kommer fort fram for å bli klødd. Hun maler med en gang. Hun har en flott slank form, og nydelige øyner. Hun er full av liv og finner alltid noe å leke med. Å leke med ball er en av favorittaktivitetene.
I uke 37 er Tinka klar til å flytte til et hjem som hun fortjener. Vi ønsker at hun omplasseres sammen med en annen kattunge aller at du har en ung katt som hun kan være med. Ta kontakt hvis du kan tenke deg å gi henne et hjem, og den tiden og omsorgen det tar for at hun skal føle seg trygg. Hun passer best til et voksent rolig hjem eller et hjem med store rolige barn?❤
Det er viktig at nytt hjem bor trafikksikkert og har tenkt gjennom det ansvaret det er å ha katt: det er en forpliktelse for de neste 15-20 årene.
Det koster 1000kr å adoptere en pus fra oss~1750kr for å adoptere to. Inkludert er da sterilisering/kastrering? vaksine og chip når de er gamle nok. De har fått midd og ormerkur.
Hvis du ønsker å adoptere fra oss, send en mail med litt info om hvordan en/to katt vil få det hos dere og hvor dere bor til: annequale1@gmail.com. Hun svarer så fort hun klarer.