Tyggi.

Tyggis fikk navnet av fosterhjemmets barn og lyder navnet når du roper på han.

Han er suuuupersosial og er superglad i alle som vil kose og leke med han. Tyggis er bare snill og god – og verdens mest tålmodige pus. Han var skikkelig overvektig, (8.7 kg..) men takket være lek sammen med kompisen Lillefot er vekta på vei nedover.

Tyggis elsker å ligge i armkroken – og han tråkker lykkelig og maler så hele huset hører det. Der er aldri noe ”trøbbel” med Tyggis; han er enkel og ukomplisert. Han elsker å komme med leker til deg. De skal du kaste så langt du kan og så henter han de tilbake til deg. Tyggis har lært opp kompisen Lillefot til det samme så nytt hjem kan få litt å gjøre på..

Tyggis har vært i et hjem som bor nær farlig bilvei. Dermed har han vært innekatt hele tiden, men han har elsket å sitte på terrassen og studere utelivet. Nytt hjem må bo landlig slik at han kan få boltre seg i trær og gjemme seg i gresset snart.

Tyggis er en trygg og tålmodig katt som passer inn i de fleste hjem. 

0

Tyggis er født i november 2017. 

Han er kastrerte, chippet og vaksinerte. Nytt hjem må bo trygt fra bilfarlig vei og kunne tilby de et godt og trygt liv. Det koster 1000 kroner å adoptere han

Ta kontakt hvis du vil høre mer om Tyggid. Send mail til haldisq@gmail.com