Liv er ei bestemt ung frøken som nå ønsker å finne drømmehjemmet der hun får lov til å være seg selv. Hun er en rolig dronningskatt som ELSKER sofalivet, og lange dager i solsteiken. Hun er bedagelig og trives best sammen med voksne eller eldre barn. Hun var en utrolig flott mor for sine 3 kattunger + stemor for nr 4. De har alle fire fått nye hjem, og nå er det Liv sin tur til å finne sin egen plass. Noe hun virkelig fortjener. Fosterhjemmet skryter av de nydelige og flotte kattungene Liv fostret opp.

Liv er rolig og snill, men man er aldri i tvil om hva hun vil. Hun sier ifra hvis det noe hun ikke enig i. Hun elsker kos, men ikke for lenge. Hun er den som blir med fostermor på tur hver dag. Alltid med å hente posten eller er med over på kaffi til naboen. Hun venter trofast på utsiden til fostermor skal hjem igjen. Hun bor nå sammen med to andre katter, og synes det er helt ok.

Liv er skipskatt, og har en ekstra tær/klo på alle potene (se bilde). Nytt hjem må da jevnlig sjekke at kloa vokser fint, og blir slitt ned på lik linje som de andre.

Vi ønsker at Liv skal finne et voksent hjem eller et hjem med eldre barn, som takler at hun sier lett ifra at nå ønsker hun å være alene. Et hjem som koser med henne, men samtidig gir henne friheten til å kunne slappe godt av i sofaen.

Hvis du har lyst til å adoptere Liv eller å få mer informasjon om henne; send oss en mail og fortell litt om hvordan et katteliv blir hos dere + hvor dere bor. Det er viktig at nytt hjem ikke bor for nære farlig vei, og at det å skaffe seg en pus er godt gjennomtenkt; hun skal bo sammen med dere i 15-20 år frem i tid.

Det koster 1000 kroner å adoptere pus. 1500 kr hvis du adopterer to samtidig. Liv er helsesjekka, kastrert, microchippet og vaksinert en gang.

Send mail til annequale1@gmail.com

VIKTIG !! HUSK å les: «Om adopsjonen». Linken står nederst i den grønne boksen «Korte fakta».