Lykke har virkelig hatt en knalltøff start på livet. Fosterforeldre trodde at Lykke aldri ville klare seg. Så lykken var STOR da vi så at det gikk den rette veien❤️
Det hele begynte i sommer. Ei jente/dame kontaktet oss angående noen små kattunger som var på utsiden hos henne. Det var 4 kattunger. Den ene hadde hun klart å fange selv og ønsket beholde den. De tre andre skulle hun fange inn ved hjelp av felle. Etter flere dager så satt det 2 av de i fella. De var mildt sagt livredde og absolutt ikke vandt med å bli håndtert av mennesker. De freste, klorte og beit som de aller fleste sky og redde katter gjør. Vi fikk de inn i varmen og de virket i ok tilstand. Men det viste seg etter hvert at det var de ikke. De var veldig syke. De hadde lungebetennelse, den typiske øyebetennelsen og den grusomme diaren.

Vi er ganske vant med de små hjemløse og stell av syke dyr så vi tenkte at en antibiotikakur ville gjøre susen, og at de fort ville begynne å få matlyst igjen. Men det gjorde de ikke. De gikk ned i vekt. Kraftig ned. De spiste ikke selv og fostermor gav de mat hver 2-3t DØGNET rundt. Det var snakk om 5-6ml hver gang. Fostermor hadde madrass ved siden av de. De var tynne og veldig svake. Lykke var rundt 500g på sitt værste og hadde gått ned over 110g…Det er mye på en så liten og sliten kropp? Vi fikk stoppet diarén og så var det bare å vente… Det virket som om Lykke og søstera hadde gitt opp, og fostermor hadde sagt grensa på 4 dager. Spiste de ikke selv den fjerde dagen så var det ikke mer å gjøre enn å sette den siste sprøyta.. ? Det var ei lang og tung natt denne siste natta til den fjerde dagen. Plutselig på morgenkvisten så våkna fostermor til smatting, og 1/2 m foran henne stod de begge å spiste fisk. Tårene trilla og gleden var stor. Endelig begynte det å gå den rette veien for de❤

Nå er Lykke klar for å møte den store verden og få seg et eget hjem❤ Hun er kosete og dilter etter deg når hun ønsker kos. Koser deg etter beina for å hinte at nå er det KOSETID? Hun er bare helt nydelige❤? Hun kan være litt sjenert med en gang til nye folk, men blir fort varm i trøya. Jula tror jeg må være favorittida hennes fordi da er det så mye artig julepynt som kan stjeles og lekes med???? Hun nyter livet og setter veldig pris på å bli klødd og kost med❤ Og setter du deg ned så er hun fort rundt deg for å få kos. Lykke setter pris på om nytt hjem har en annen snill katt hun kan leke med, men ingen must?

Den fjerde kattungen ble aldri funnet.. og vi regner med at hun/han døde siden de andre 2 var så alvorlig syke?

Hvis du vil vite mer om henne- eller ønsker å adoptere henne: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan hun vil få det hos deg til annequale1@gmail.com. Hun er klar til å flytte så fort noen melder seg.

Det koster 1.000kr å adoptere henne. Ønsker dere 2 så er omplasseringsgebyret 1.750 kr. Inkludert i gebyret er: helsesjekk, sterilisering, 1.gangs vaksinering og microchippet når hun blir gammel nok. Det er viktig at hun får bo trafikksikkert.