Ny oppdatering på Mia❤️

Mia er en katt med ofte fulladet energi? Hun er veldig glad i å leke, men elsker også å ligge på fanget og få kos.?❤️ Hun er veldig nysgjerrig, og vandt med fosterhjemmets katt og vil gjerne leke med han. Fosterhjemmet har også hund, og de går fint sammen.

Mia har vært en katt som har trengt en del tid på å bli en helt trygg, men nå er hun der? Hun har blitt en skikkelig kosekatt som elsker å ligge på fanget❤️ og kan gjerne ligge i timesvis visst det er opp til henne??

Usikkerheten til Mia ble satt på prøve når fosterhjemmet skulle selge huset sitt, og Mia måtte være noen dager hos fosterhjemmets venner. Fosterhjemmet tenke veldig på hvordan dette ville gå, og hvor lenge det ville ta før hun følte seg trygg i nytt hus. MEN det viste seg at Mia ikke reagerte noe særlig på verken «fremmede» personer eller nytt miljø. Hun har heller blitt en mye tryggere katt. ? ?Hun var bare redd/skeptisk de første timene, og etter det var hun sjefen i huset der?, noe den andre katten ikke var så veldig fornøyd med ??

Hun vil nok trives best i et voksent hjem eller et hjem med større barn. Hun er en hærlig katt ❤️og født ca i midten av mai 2020. 

Alle kattunger må holdes inne til de er minst 7-8mnd gamle. Dette pga at en kattunge ikke har ferdigutviklet stedssansen sin når den er så liten. Våre krav når noen adopterer fra oss er nettopp dette, minst 7-8mnd gammel, OG at de har blitt sterilisert/kastrert og chippet FØR de slippes ut. Kjøp en kvalitetssand som du får kjøpt hos alle dyrleger og dyrebutikker i distriktet. Alle disse selger god sand som gjør at huset ditt ikke lukter pga kattesanden. Vi anbefaler kattesanden EVER CLEAN. Vi er ikke sponset av noen, men vi har mange års erfaring med å ha katter innendørs??

Omplasseringsgebyret er på kr. 1250,- og kr. 2.250,- for 2.  Inkludert i dette er chipp med øremerking , sterilisering/kastrering og 1.gangs vaksine.

Hvis du vil adoptere pys, så send oss ​​en e-post og fortell litt om deg og hvor du bor. Husk på dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år. Send mail til dbfarsund@gmail.com.