Hils på sosiale og lykkelige Mini  (7 år gammel ) Blanding av tibetansk spaniel og  chihuahua og er kastrerte.

Mini er sosiale; glad i mennesker – både barn og voksne.  Mini vil gjerne jage katter ute – men han er bare tøff på avstand; når kattene stopper og freser mot han tusler han bort og later som ingenting… Andre hunder har han ingenting i mot.

Han kan fint være hjemme alene –  oppfører seg da fint i huset. Det er ikke ofte han bjeffer, men når det kommer besøk eller om han ser andre hunder spasere forbi klarer han ikke å dy seg for å varsle. (Dette kan korrigeres ved litt trening.)

Både Mini går fint i bånd, og han kan også gå løse på tur. Han kan de mest grunnleggende kommandoene som ”sitt” og ”gå inn”. Mini kommer på «kom» kommando så fremt der ikke er en katt i nærheten…

Mini  er egentlig en ukomplisert hund: sosiale, snill, (ganske) lydig, kan være hjemme alene og er kosete og leken.

Mini  har dessverre hatt altfor mange hjem: det har aldri vært hans ”feil” at et hjem plutselig ikke kunne ha han lengre, men derfor er det helt avgjørende for oss at han nå får komme til et drømmehjem som faktisk vet hva det innebærer å ta ansvar for et dyr i 10-15 år.

Vi leter etter et hjem som har hatt hund før og som virkelig har tenkt gjennom ansvaret og utfordringene knyttet til ferier, jobb, event livsendringer, utgifter, oppfølging osv. Drømmehjemmet MÅ vite at de har god tid til kos og turer, og at der ikke er allergier i familien som kan skape utfordringer. Vi ønsker også at hunden  skal forsikres, og det er viktig at han får kvalitetsmat og at vaksiner og helsesjekker hos dyrlege følges opp. (Mini  er friske og har oppdaterte vaksiner og helse/tannsjekker, og vi ønsker at ny eier har mulighet til å følge dette opp hos dyrlege.)
Vi ser etter et rolig og voksent hjem som liker å tilbringe fritid ute på tur. Det er ønskelig at nytt hjem bor slik til at Mini kan være med på utsiden uten å måtte være i bånd.

Det koster 3000 å adoptere Mini . Han er helsesjekket, vaksinerte og chippet. Hvis du vurderer å adoptere Mini  sender du en litt utfyllende mail til oss der du beskriver din/familiens hverdag og hvordan et hundeliv hos dere eventuelt vil bli. Still gjerne spørsmål om Mini . Alle henvendelser vil bli besvart, og aktuelle drømmehjem vil vi først snakke med pr telefon før de så vil få tilbud om et uforpliktende møte med Mini. Send mail til haldisq@gmail.com
Spørmål om hundene vil ikke bli besvart på facebook eller pm/sms – kun via mail.