Mitsi ble oppdaget av en ekte dyrevenn som gikk tur i skogen med hunden sin. Hun gav pys mat, vann og kos. Neste dag gikk hun igjen med til stedet der pys oppholdt seg, og det var da hun oppdaget at pys hadde 3 kattunger. Det er helt tydelig at pys har blitt dumpa siden ungene var tamme, kosete og vandt med mennesker. Alle var veldig sultne og Mitsi bar preg av lite mat og vann. Pys beskrives av fosterhjemmet som en skikkelig hengivende kosekatt som virker så glad for å ha kommet inn i hus. Hun er virkelig en kosete katt som elsker oppmerksomhet og varmen hun får i fosterhjemmet. I uke 33 er kattungene store nok (12uker) til å klare seg selv og finne nye hjem, og da er også Mitsi klar til å flytte til ditt eget drømmehjemme?

Hvis du vil vite mer om Mitsi- eller ønsker å adoptere henne: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan hun vil få det hos deg til annequale1@gmail.com.

Det koster 1000kr å adoptere henne. Hun er helsesjekka, sterilisert, vaksinert, fått ormekur og microchippet. Det er viktig at hun får bo trafikksikkert.