Hils på lille Nøste – Han er bare helt hærlig, mer på to bein enn fire? Han er en av tre kattunger som ble funnet ute på trappa i den plastbalja til ei eldre dame.? Tenk å gjøre noe sånt…

Nøste var redd for mennesker, men det gikk ikke mange dager før han skjønte at det var det ingen grunn til. Nå springer han rundt beina og kan nesten ikke få nok kos?. Det beste han vet er om han får ligge med hode inntil halsen og bli strykt og kost over ryggen. Han er virkelig en morsom kattungen når han setter i gang med lekene. De blir kastet høyt opp i lufta, og da er han mer på to bein enn fire.?

Nøste er vandt med hund?? siden fosterhjemmet har hund.

Hvis du vil vite mer om han- eller ønsker å adoptere han: send oss en mail og fortell litt om hvor du bor og hvordan han vil få det hos deg til annequale1@gmail.com. Han er klare til å flytte så fort noen melder seg.?

Det koster 1.000 kr å adoptere han. Han vil bli helsesjekka, sterilisert, vaksinert og microchippet når han blir gammel nok. Dette er inkludert i omplasseringsgebyret. Det er viktig at han får bo trafikksikkert.