Hils på søte Gabby ❤️


Hun er en skikkelig kosepus, strekker du fram hånden hopper hun opp med hode og venter på å bli strykt over ryggen helt ut til haletuppen ? Gabby er skikkelig nysgjerrig og må alltid sjekke ut hva som skjer. Hun har en silkemyk pels, som bare er helt nydelig❤️ Hun bryr seg ikke noe om hunden i hus. De første månedene av sitt liv tilbragte hun sammen med mammaen sin og søsknene ute, de fikk fisk av turister og forsynte seg ellers av fiskepellets fra fiskebåtene. Nå nyter hun livet inne, og er klar for å finne sitt drømmehjem, der hun får den kjærligheten og oppmerksomheten hun fortjener ?

Omplasseringsgebyret er på kr. 1250. Inkludert i dette er chipp med øremerking , sterilisering/kastrering og 1.gangs vaksine. Hun har fått ormekur.

Alle kattunger må holdes inne til de er minst 7-8mnd gamle. Dette pga at en kattunge ikke har ferdigutviklet stedssansen sin når den er så liten. Våre krav når noen adopterer fra oss er nettopp dette, minst 7-8mnd gammel, OG at de har blitt sterilisert/kastrert og chippet FØR de slippes ut. Kjøp en kvalitetssand som du får kjøpt hos alle dyrleger og dyrebutikker i distriktet. Alle disse selger god sand som gjør at huset ditt ikke lukter pga kattesanden. Vi anbefaler kattesanden EVER CLEAN. Vi er ikke sponset av noen, men vi har mange års erfaring med å ha katter innendørs??

Hvis du vil adoptere pys så send oss en mail og fortell litt om dere og hvor dere bor. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år. Send mail til merethee@hotmail.com