Hils på Pinky & Pippin♡

Guttene ble funnet i en garasje sammen med sine tre kullsøstre da de var 5 uker gamle. De hadde til da ikke sett mennesker før og var forståelig nok skeptiske til oss i starten, men det tok ikke lang tid før kjærligheten var gjensidig.

Pinky hadde en stygg øyebetennelse da han ble funnet. Tross iherdig behandling lot øyet seg ikke redde, og da han var 9 uker (for to uker siden) måtte vi operere ut øyet. Selv om vi har fått gjennomført slike operasjoner flere ganger før er vi alltid spente på hvordan det vil gå og hvordan katten vil reagere. Vel, Pinky har overhode ikke brydd seg over å ha mistet et øye.. Han var på beina og lekte bajas allerede dagen etter operasjonen..
Det eneste hensynet vi må ta angående enøyde Pinky er at han naturligvis ”mangler” sidesynet på den siden. Han kompenserer allerede ved å snu hodet mer, men vi ønsker at han skal få fortsette å bo sammen med broren sin Pippin. Dette for å sikre at han ikke skal bli usikker på seg selv alene. Pinky søker alltid til «storebror» om han trenger litt ekstra omsorg, og Pippin tar ansvar og vasker gjerne pelsen hans litt ekstra. Og hvis Pinky blir litt for vill i leken sier Pippin tydelig i fra at «nå roer vi oss ned to hakk..» Det er rørende å se de sammen.
Det er viktig at nytt hjem bor litt ekstra trafikksikkert til.

Begge guttene stråler av selvsikkerhet og livsglede. De er hypersosiale og utrolig kosete. De elsker å få kos og oppmerksomhet – da maler de lykkelig og tutter gjerne litt om der er et passende teppe i nærheten. Begge er vant med barn og hund.

Pinky er den minste av brødrene. Han er uredd og vågal. Pippin er litt mer på konsekvensanalyse..: Da terrassedøra stod oppe spant kattungene ut på terrassen. Pinky var først, og han senket knapt farten før han hoppet en meter ned på plenen. Pippin derimot, stoppet på kanten, mjauet litt engstelig før han fant trappa og tok den ned til de andre.. (De er selvfølgelig kun ute når de er under oppsyn av minst to tobeinte og kun en liten stund – vi risikerer ikke at de kan rote seg bort.)

Brødrene kan flytte i uke 29. Vi håper et godt hjem har lyst til å tilby de et drømmeliv sammen. Det koster 1750 kroner til sammen å adoptere begge guttene. Det inkluderer at de begge blir kastrert, vaksinert og microchippet på vår klinikk når tiden er inne.
Send oss en mail hvis du vil adoptere Pinky & Pippin. Fortell hvor dere bor og hvordan guttene vil få det hos dere. Send til haldisq@gmail.com.

Pst: Del, lik, tagg eller kommenter gjerne ~ da får mange se og lese om brødrene som trenger nytt hjem sammen ♡