Hvor er drømmehjemmet til Pippi? ♥️
Nydelige, superkosete og eventyrlystne Pippi – hvor er drømmehjemmet hennes da? Nå har alle hennes fire kullsøsken funnet drømmehjemmene sine og gjør seg klare til å flytte – bare Pippi sitter igjen.. Og det er der virkelig ingen grunn til!

Pippi (også kalt Zorro pga de svarte tegningene rundt øynene) og kullsøsknene ble funnet i en garasje da de var fem uker gamle. De var redde og forskremte, men det gikk ikke mange dagene før vi hadde deres fulle tillit og kjærlighet.

Pippi er trygg og selvsikker. Hun er eventyrlysten og uredd – og var ikke mange ukene før hun la ned sitt første bytte; en diger, feit flue.. Pippi er også utrolig kosete!! Kos er absolutt det beste hun vet; hun maler høylytt og tutter gjerne om der er et flossete teppe i nærheten – så du må ha tid til kos om du vil bli drømmehjemmet hennes..
Hun er sosial og liker både barn og snille hunder – og sure onkelpuser om hjemmet skulle ha en slik..
Pippi er en drømmepus <3 Kosete, snill, oppvakt og trygg.

Pippi blir 13 uker denne uka (uke 30) så hun er klar for å flytte nå – og det vil hun så gjerne siden siste kullsøsken reiser til sitt hjem på lørdag. Det er ikke noe gøy å være igjen alene..

Hvis du vil adoptere Pippi så send oss en mail og fortell litt om dere og hvor dere bor. Husk at dere må bo trafikksikkert til + vite hva det innebærer å ta hånd om en pus i 15-20 år. Det koster 1000 kr å adoptere Pippi. Det inkl sterilisering, vaksine og chip.
Send mail til haldisq@gmail.com

(Filmsnuttene er tatt på terrassen under oppsyn; hun er selvfølgelig altfor liten til å være ute alene.)