Lille Raglefant ønsker seg et godt hjem. Han er 6 mnd gammel og som kattunger flest; veldig nysgjerrig!

Raglefant ble funnet gråtende alene utendørs før jul. Han hadde overlevd på fjær og mose.. Det så vi da han fikk tarmskylling hos dyrlegen. Stakkars liten var helt forstoppet. Det er ikke lett å være liten og alene..

Da vi fant han hadde han en liten hale som var formet som en krok. Han ble undersøkt av dyrlege, han hadde ikke smerter så vi trodde det var medfødt. I senere tid begynte han å vise tegn til smerter og måtte amputere halen. Da viste det seg at det var 3 brudd som hadde grodd feil. Vi vet ikke hva han har vært utsatt for, stakkars liten!

Nå har Raglefant vokst og lagt på seg, han er frisk og rask og en veldig sjarmerende fyr! Han har flotte farger og nydelig å se på. Han er leken og blir en glimrende musejeger!

Raglefant omplasseres til et hjem som vet hva det vil innebære å skaffe seg en katt, og som  vil ta han med i viktige avgjørelser som ferier og flytting. Hjemmet må være trafikksikkert for katt. Omplasseringsgebyret er 1000,- og da er han kastrert, vaksinert, helsesjekket, chippet og øremerket.

Har du lyst til å gi han et godt hjem eller vil du vite mer? Kontakt oss på dnfadopsjonkatt@gmail.com