bilde (10) bilde (12)Dette er Rumba en søt liten gutte pys som ble reddet ut fra en låve sammen med sine 3 søstre og mamman sin <3 .  Kattungene er ca 9 uker på bildene. De er født ute av en hjemløs mor og er ikke vant til mennesker, så de trenger noen som er villige til å gi dem masse kos og kjærlighet så de lærer at vi mennesker er til å stole på  <3.

Disse søte små pysene er litt  sjenerte , men begynner å bli» varme i trøya». de stor koser seg i foster hjem nå , leker å har det travelt med alt som rører på seg 🙂

Rumba er kjempe søt , elsker å leke med sine søstre å stor koser seg gjerne litt ekstra på sofaen . nydelig personlighet å fortjener et godt å trygt hjem 🙂 Han er nå 14 uker og klar til å flytte til eget hjem.

Det koster 1000kr å adoptere pys (1500kr hvis du ønsker å adoptere to) – et beløp som inkl. sterilisering, 1. vaksine og chipping når de er gamle nok for det. Vil du vite mer om Rumba– send oss en mail til: petter_gti@hotmail.com (privat mail) så tar vi kontakt så raskt vi kan. (Pst – siden vi er opptatt av at kattene våre skal flytte til så trygge hjem som mulig med tanke på nærhet til farlig bilvei – er det fint om dere oppgir hvor dere bor ).