Sarah er en vakker pus som hadde en tøff start på livet.

Hun er en skipskatt, og den minste av en stor flokk, som måtte bli hentet ut av et hjem. Etter mye omsorg og kos, tok det ikke mange ukene før hun var trygg på mennesker igjen.

Hun elsker å jakte, sitte ute og se på bladene fly, være ute i regnet og drikke vann, stjele yoghurt og sjokolade hvis hun får mulighet, og daffe på en stol eller et eller annet lunt sted.

Siden hun er halvt skipskatt, så må hennes nye hjem huske å klippe den ene store kloa hennes av og til (eller huske å gjøre det på dyrlegesjekken) – denne vokser litt for fort (f.eks. en gang i mnd).

Sarah er en katt som kan være ute i et par dager, og så komme inn og være inne et par dager. Hun er en selvstendig, men veldig kosete katt – som nesten krever kos når hun vil ha det. Siden hun har hatt en vond start så har hun noen vonde minner, derfor er det viktig å ikke tøye hennes grenser ved å f.eks. bære henne. Hun kan bli litt redd hvis noen hun ikke kjenner er for voldsomme.

Sarah er glad i små barn som hun kan kose med, og som hun kan stikke vekk fra når de vil dra henne i halen;) Det beste hun vet er å ligge på toppen av dyna hele natta.

En venn for livet = Sarah

Har du lyst til å gi Sarah et godt hjem eller vil du vite mer? Kontakt oss på dnfadopsjonkatt@gmail.com

 I Mai og Juni vil alle voksne katter flytte vederlagsfritt til et hjem med masse kjærlighet. Les mer om adopsjon her