Sascha er en liten divakatt som vet hva hun vil. Og det er å få kos, og helst NÅ. Lar du døren stå oppe til soverommet, så kommer hun og legger seg med en gang og maler så det nesten dirrer i veggene.

Sascha ble funnet på en søppeldynge sammen med hennes bror, og er det en katt som er takknemlig for at hun har fått en flott oppvekst så er det henne. Hun er alltid rett rundt svingen når noen kommer mot døra, og springer gladelig inn. Samtidig som hun går inn mjauer hun etter kos, og hun kan simpelthen aldri få nok.

Sascha elsker å leke med ting som flyr rundt på gulvet. Hun er også utrolig god på å jakte, og er ofte den som fanger diverse dyr fordi hun er så kjapp. Hun er flink til å finne myke krinker og varme kroker som hun kan legge seg i. Så pass på tørketrommelen hvis det er tøy inni. Hun legger seg på de lureste stedene.

Hun er en katt med en vakker personlighet, og med hennes nydelige langhåret pels skal du lete lenge etter en finere pus.

Har du lyst til å gi Sascha et godt hjem eller vil du vite mer? Kontakt oss på dnfadopsjonkatt@gmail.com

Har du lyst til å gi henne et godt hjem eller vil du vite mer? Kontakt oss på dnfadopsjonkatt@gmail.com
Sasha omplasseres til et hjem som vet hva det vil innebære å skaffe seg en katt, og som vil ta henne med i viktige avgjørelser som ferier og flytting. Hjemmet må være trafikksikkert for katt. Omplasseringsgebyret er 1000,- og da er hun kastrert, vaksinert, helsesjekket, chippet og øremerket.