Silver har fått navnet sitt pga den hærlige pelsfargen sin. En nydelig mix av svart og sølvgrå. En nydelig fløffy sølvgrå hale Han er bare bedårende vakker.

20160116_162050

Denne flotte guttepusen og hans 3 andre søsken + mammaen ble forlatt på trappa da eier flyttet… Hvor fælt det enn høres så reddet det nok livet til de…Grusomt, men faktisk sant. Silver  og brødrene var ekstremt dehydrerte og tynne. Med første øyekast så de bare små ut i vekst pga den lange og tette pelsen, men når du klappet de så var det bare bein og skinn. BOKSTAVELIG TALT!

På bakgrunn av de som varslet oss så tror vi at kattungene er født i juni, men de var veldig små i vekst. Da Silver ble tatt inn så var han helt utmattet, men heldigvis hadde han matlyst STOR matlyst, stakkars. Den lille kroppen veide bare 767g da vi tok han inn.  Gjennomsnittsvekta på andre jevnaldrende kattungene vi har inne er på rundt 1800g. Så det er da man ser at han var kraftig underernært. Han orket nesten ingenting i de to første døgnene. Alle kreftene gikk til å spise og komme seg til hektene.  Etter en antibiotikakur og noen uker med spesialmat så hoppet og lekte han som en kattunge skal. Spesialmaten han fikk ga gode resultater☺ og nå er han klar for å finne det perfekte hjemmet.

Silver  hadde en tøff start på livet, og holdt på å gi opp… Men med gode mennesker rundt han så er han frisk og som katter flest. Han har blitt kastrert, chippet, vaksinert og fått flere ormekurer. Så han er helt klar til å finne plassen og menneskene i sitt liv

Han er i fosterhjem med mindre barn og er glad i de. Han ønsker seg et hjem enten uten barn, med litt større barn (skolealder) eller barn som er rolige. Han elsker å krype opp i fanget, bli klødd og sove godt og trygt der Han er en liten kosegutt  som kommer krypende for kos når man sitter i sofaen. Elsker å snike seg inn på soverommet og legge seg tett inntil deg☺ og han kan faktisk ligge der stille og rolig…en stund iallefall

Nå leter han og etter nytt hjem. Send oss en mail hvis du kan tenke deg å gi Silver et nytt hjem Et hjem han FORTJENER

Omplasseringsgebyret er kr. 1000,- Han er da blitt kastrert, chippet, vaksinert (1.gangsvaksine) og fått flere ormekur.

Ønsker du 2 katter så er omplasseringsgebyret kr. 1.500,-

Send mail til: annequale1@gmail.com.  Husk å skriv hvor du bor

20160114_151452