Lille Villemo er en nydelig søt og leken skipskattunge på snart 12 uker som snart er klare for nye hjem: hun har en luftveisinfeksjon som hun må bli helt kvitt først.(derfor den er litt snørrete på bildene..) Villemo og søsknene fikk nemlig en tøff start på livet: vi fant de radmagre, skitne og forlatte bare 6 uker gamle. Ingen kattemamma eller eiere i nærheten.. De var så syke at det er et under at de overlevde alle tre; alvorlig lungebetennelse, luftveisinfeksjon, kraftig øyebetennelse og full i midd og utøy var de alle sammen.
Nå er de friske fra alt bortsett fra luftveisinfeksjonen- men den går over fort nå: de er ikke verre hemmet av den enn at de freser over gulvet i vill kattungelek – når de da ikke ligger til lading i fanget..

Lille Villemo er utrolig glad i kos og nærhet- så det er viktig at hun kommer til et hjem som har tid og lyst til å gi og få kos.

Hun er vant til barn og hund, og er leken, sosial og selvfølgelig renslig.

Siden den mistet mammaen sin altfor tidlig hadde det vært fint om Lille Villemo fikk bo sammen med en annen snill katt eller at du adopterer en annen kattunge også. (Polvott og Pote er søsknene hennes)

Det er viktig at nytt hjem bor trafikksikkert og har tenkt gjennom det ansvaret det er å ha katt: det er en forpliktelse for de neste 15-20 årene.
Det koster 1000kr å adoptere en pus fra oss- 1750kr for å adoptere to. Inkl er da sterilisering/kastrering/vaksine/chip når de er gamle nok.

Hvis du ønsker å adoptere fra oss, send en sms med litt info om hvordan en/to katt vil få det hos dere og hvor dere bor: haldisq@gmail.com. (Pst: ha forståelse for at det er ferietid for også- Vi svarer så raskt vi kan